Följ Forsen

Julhälsning

Blogginlägg   •   Dec 23, 2016 07:10 CET

Let’s face it, 2016 har varit ett bedrövligt år. Trump, Brexit, mängder av terrordåd, klimatkatastrofer och det fruktansvärda i Syrien som aldrig verkar ta slut. Listan på elände kan göras lång. Vi på Projektgaranti har också haft det tufft, vi har drabbats ovanligt hårt av sjukdom bland våra närmaste och har förlorat en högt skattad vän och medarbetare i cancer.

Ska detta föreställa en julhälsning? Javisst. För det är när det blir tufft de tuffa måste bli tuffare. Och tuffare har vi blivit. Vi är många som har blivit varse vikten av att vara handlingskraftiga medmänniskor och verka för det goda, på jobbet och i samhället i stort. Projektgaranti har dragit sitt strå till stacken genom att lägga sisådär 60 000 timmar på att ge människor tak över huvudet, tryggare stadsmiljöer, bättre boendemiljöer, bättre arbetsmiljöer och bättre produktionsmiljöer. Vi har vinnlagt oss om att sprida kunskap i form av frukostseminarier med det uttalade syftet att göra Sverige till världens bästa byggare. Dessutom har vi dragit igång ett ambitiöst strategiarbete som kommer att göra oss klart vassare och bättre än alla andra projektledningsföretag. Och hör sen.

Bara tanken på vad vi uträttat under året gör mig så oerhört stolt över att få tillhöra just de här människorna - i just det här företaget - i just den här branschen. Några av oss har hamnat här av en slump, andra har arbetat hårt ända från barnsben för att komma hit där vi befinner oss idag. Tänk om fler förstod hur viktigt och roligt det är att bygga hållbara fastigheter/städer/samhällen, då hade vi sluppit brottas med en skriande kompetens- och bostadsbrist. 

Låt oss gemensamt göra 2017 till ett år då fler hittar till samhällsbyggarbranschen.

Ha en fin jul,

Kajsa Hessel, vd Projektgaranti

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.