Följ Forsen

Ljusterapi är Projektgarantis melodi

Blogginlägg   •   Dec 21, 2017 16:04 CET

Hej kära samhällsbyggare,

Julen står för dörren och vi på Projektgaranti vill passa på att tacka för i år. Under 2017 har vi som leder byggprojekt slitit minst lika hårt som vanligt och skördat ömsom vin ömsom vatten.

Grunden för allt projektarbete är samarbete, något som vi har lärt oss extra mycket om i år. Utmaningen i vår bransch är att många parter är inblandade i projekten och att samarbetet måste fungera över alla gränser. Därför kommer vi i fortsättningen att avsätta extra tid för teamutvecklingsinsatser framför allt vid projektstart. Vi ser det som en välbehövlig injektion ljusterapi för alla parter. Och det är något alla tjänar på!

Hur var 2017 annars då? Jo tack bra. Vi har tillsammans med nya och gamla kunder spenderat tiotusentals timmar på att ge människor tak över huvudet, tryggare stadsmiljöer, bättre boendemiljöer, bättre arbetsmiljöer och bättre produktionsmiljöer. Vi har också smygstartat ett Malmökontor, fått en ny vass regionledning i Stockholm och vi har växt ur vårt fina Göteborgskontor. Som lök på jullaxen har vår vd gått och blivit offentlig person genom ordförandeuppdraget i branschföreningen Byggcheferna. Allt detta tar vi förstås som ett kvitto på att det är hos Projektgaranti det händer!

Med en julklapp till Barncancerfonden önskar vi Dig en ledighet med massor av tid med dem du tycker allra mest om. Koppla av och koppla om, 2018 är ännu ett oskrivet blad och det enda vi vet är att även det kommer att bli bättre med ett ljusterapeutiskt förhållningssätt.

God Jul och Gott Nytt!

Önskar kompisarna på Projektgaranti

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.