Följ Forsen

Vad är grejen med Projektgaranti?

Blogginlägg   •   Feb 08, 2017 10:54 CET

Just nu söker ALLA byggprojektledare – så även vi, eftersom vi aldrig tidigare haft så många spännande och roliga uppdrag. När man läser dagens rekryteringsannonser får man lätt för sig att det enda som attraherar samhällsbyggare nuförtiden är glassiga förmåner och fullservice på kontoret men alltså helt ärligt, hos oss flyger det sällan stekta sparvar in i munnen. Det är liksom vanligt hederligt hårt arbete som gäller och sånt gör sig inte så bra i rekryteringsannonser.

Men vi sticker ut på andra sätt. Till exempel är vår regionchef i Göteborg mobilladdarkleptoman, regionchefen i Stockholm uppträder allt som oftast som klassens clown och vd har ett stort svart hål där andra har lokalsinne.

Och hos oss tror vi faktiskt på riktigt att det bara är tillsammans man kan försätta berg. Seriöst alltså. Det är kanske i detta vår storhet ligger? Jag ska förklara. Vi är ett gäng superspecialister som är helt beroende av varje enskild medarbetares kvalitet. Våra uppdragsgivare litar på att vi har just deras projekts bästa för ögonen vid varje tillfälle och det kräver ständigt uppdaterad kompetens, stort driv, förmåga att kommunicera begripligt och starka ledaregenskaper.

Det betyder att allt vi gör – och då menar jag verkligen precis allt – görs utifrån vetskapen om att lagbygget är viktigast. Vi hjälps åt. Vi stöttar varandra i projekten, fångar varandras bollar, täcker upp och avlastar, lär ut och lär om. Vi hjälps åt att förbättra introduktionsrutiner, revidera verksamhetssystemets innehåll och lägga affärsstrategin för de kommande åren. Tillsammans fixar vi fredagsfrukost, plockar ur diskmaskinen, bokar AWn och dansar på borden. Och om ett par stycken av oss vill ta familjen med sig och flytta söderut så hjälps vi åt att hitta spännande uppdrag där.

Fattar du? Var och en måste alltså bidra med det som är unikt för just henne, och blir också accepterad för allt det som är hon. Alla försöker vi vara vårt bästa jag – och göra vårt yttersta – eftersom vi förstår att endast detta skapar det (bo)lag vi vill vara en del av. Så enkelt och samtidigt så svårt!

Nog om det. Vi brinner för alla frågor som kan göra Sveriges bygg- och fastighetsbransch till världens bästa. Frågan är om du vill vara med och skapa historia ihop med oss? Och om du platsar? Se nedan vilka grymma uppdrag vi letar rätt personer till.

Allt gott,

Kajsa Hessel, vd Projektgaranti

-

DAGS ATT BLI EN AV OSS?

Någon gång har du kanske haft turen att hamna i ett sammanhang där allt stämmer. Du är stolt över kollegorna, stimuleras i ditt uppdrag och känner stor tillfredsställelse över både din egen och företagets insats. Så vill vi ha det hos oss! Här ser du de uppdrag vi letar rätt personer till för tillfället.

Stockholm och Göteborg

 • Projektchefer inom både hus och infra, för större bostadsprojekt och exploateringsprojekt, Stockholm och Göteborg.

Stockholm med omnejd

 • Projektledare och projekteringsledare för hyresgästanpassningar åt ett Stockholmsbaserat välkänt fastighetsbolag med många centrala lägen.
 • Platschef, projekteringsledare, byggledare och arbetsledare för produktion av bostäder åt ett av de mest välkända fastighetsbolagen i Stockholm.
 • Projektledare och byggledare för skolprojekt inom Stockholmsområdet.
 • Behöriga kontrollansvariga och besiktningsmän för flertal projekt inom Mälardalsområdet.
 • Projektledare och byggledare till projekt i Uppsalaområdet.
 • Projektledare och produktionschef för tillfälliga bostadsprojekt åt ett av Stockholms största bostadsbolag.
 • Projektledare inom infraprojekt för två kommunala VA-bolag i Stockholmsområdet.
 • Nyexaminerad Civilingenjör till Stockholm inom samhällsbyggnad, som med stöd, vilja och ambitioner vill nå målet projektledare.

Göteborg med omnejd

 • Projektledare och byggledare för omfattande ombyggnationer av industrifastigheter i Torslanda.
 • Projekteringsledare och byggledare för kommunala exploateringsprojekt av bostadskvarter i Göteborg med kranskommuner.
 • Projekteringsledare och projektledare kulturfastigheter för kommunalt fastighetsbolag i centrala Göteborg.
 • Byggledare för kommunala VA-projekt och infrastrukturprojekt i Göteborg med kranskommuner.

Vi har hemmahamnar i Stockholm och i Göteborg. Vi erbjuder en miljö där du blir en viktig del av vårt team och där din insats verkligen syns och påverkar. Du får chans att utvecklas genom långsiktig kompetensplanering och i spännande projekt – och vi vågar lova att du kommer hitta vänner för livet.

Skicka in din ansökan på ansokan@projektgaranti.se eller slå någon av oss en signal, du hittar kontaktuppgifter på www.projektgaranti.se.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.