Gå direkt till innehåll
Skissbild på Hoppet
Skissbild på Hoppet

Frukostseminarium: Första fossilfria förskolan blir allt mer verklig

Tid 14 November 2019 07:30 – 09:00

Plats Forsens kontor på Gamla Almedalsvägen 5, andra våningen

Den fossilfria förskolan Hoppet på Hisingen i Göteborg blir allt mer verklig. Efter sommaren har man arbetat hårt med projekteringen och byggstarten är nu inte långt borta.

Förskolan Hoppet är ett konkret initiativ för att stimulera innovation, generera kunskap och skapa bättre förutsättningar för ett fossilfritt byggande. Vi på Forsen älskar projekt som ligger i framkant och är därför väldigt stolta över att en av våra egna konsulter är med och driver projektet.

Under vårt frukostseminarium den 14 november i Göteborg kommer du att få lyssna på Anders Hall som är byggprojektledare på Lokalförvaltningen som också leder projektet. Han kommer att berätta mer om hur projektet verkligen är banbrytande inom området och hur de vill rita om kartan men han kommer självklart också att berätta hur det går just nu i det prestigefyllda men också svåra projektet.

Detta är en möjlighet du inte vill missa!

Praktisk info:

Datum: Torsdag 14 november
Tid: kl. 7.30-9.00
Adress: Forsens kontor i Göteborg på Gamla Almedalsvägen 5, andra våningen. 

Frukost serveras från 7.30 och seminariet startar kl. 8.

OSA till anna.andersson@forsen.com senast den 8 november. Begränsat antal platser, först till kvarn.

Seminariet är kostnadsfritt och ingår i en serie föreläsningar och samtal som Forsen arrangerar. Vi brinner för alla frågor inom bygg- och fastighetsbranschen, tillsammans gör vi skillnad! 

Kontakter

Jeanette Andersson

Jeanette Andersson

Presskontakt Kommunikationschef +46 76-14 22 498