Följ Forsen

Ann Gunnarsson ny regionchef på Projektgaranti

Nyhet   •   Sep 25, 2017 07:00 CEST

Ann Gunnarsson, ny regionchef Stockholm

Sedan mitten av augusti är Ann Gunnarsson ny regionchef för Projektgarantis Stockholmskontor. Hon kommer senast från tjänsten som fastighetschef på Uppsalahem och dessförinnan har hon arbetat på Swedavia Konsult och Skanska Nya Hem.

- Vi är galet glada att Ann har valt att börja hos oss! Som regionchef har du en nyckelroll, ditt ledarskap präglar hela verksamheten. Det handlar i grunden om att rekrytera och utveckla våra talanger, och vårda våra kunder och projekt. Kort sagt – att leva vårt varumärke. I den här rekryteringen har därför hela Stockholmsteamet varit med i urvalet och träffat slutkandidaterna, Ann fick verkligen gå igenom en riktig skärseld, säger Kajsa Hessel, vd på Projektgaranti.

Ann har jobbat i många olika roller inom Samhällsbyggnad och hon har varit chef på många olika positioner. Hon drivs av utveckling och har erfarenhet från ett projekts alla skeden, från idé till förvaltning. På frågan hur det känns att börja på Projektgaranti kommer svaret snabbt.

- Det känns jättebra! Jag har tidigare jobbat i större företag och sökte nu det lite mindre där jag kan göra än mer skillnad och då passar Projektgaranti perfekt. Jag kände mig direkt välkommen in i gänget och har börjat få en bild av var jag ska lägga mitt krut, säger hon.

En puck som Ann kommer ta tag i direkt är rekryteringsfrågan. Det är ett oerhört stort tryck på kompetensen idag.

- Vi kan erbjuda mycket intressanta projekt men även en möjlighet till personlig utveckling som inte finns hos många andra företag. Det tycker jag sticker ut och det vill jag pusha mer för. Dessutom blir man en del i ett härligt gäng.

KORTA FAKTA OM ANN GUNNARSSON

Namn: Ann Gunnarsson

Ålder: 46 år

Familj: Man och tre barn och katt

Bakgrund: Ann Gunnarsson kommer senast från tjänsten som fastighetschef på Uppsalahem som förvaltar 14 000 bostadslägenheter och ett hundratal kommersiella lokaler. Dessförinnan var hon i tre år på Swedavia Konsult som Chef Entreprenad. Mellan 2004 - 2012 har hon haft olika positioner inom Skanska Nya Hem, hon har varit projektledare, projektchef, distriktschef samt biträdande regionchef. Hon har också hunnit med att vara konsult hos Grontmij/Carl Bro i nästan fem år. Ann är lantmätare/fastighetsekonom från KTH.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.