Följ Forsen

Erfarna projektledare sökes

Nyhet   •   Okt 11, 2014 10:41 CEST

Nu söker vi fler erfarna projektledare för fastighets- eller anläggningsprojekt med placering i Stockholm eller Göteborg.

Någon gång i livet har du kanske haft förmånen att hamna i ett sammanhang där allt stämmer. Du är stolt över kollegorna, stimuleras i ditt uppdrag och känner stor tillfredsställelse över både din egen och företagets insats. Så ska det kännas hos oss. Vårt nöjdkundindex ligger på 9,3 av 10 och det kommer sig av att vi rekryterar varsamt och hjälper varandra till framgång.

Arbetsuppgifter

Du får möjlighet att hantera allt från mindre ombyggnadsprojekt till stora och komplexa bygg- och anläggningsprojekt, i alla dess skeden, både självständigt och i team. Vi är som alla andra noga med att du har rätt erfarenhet på pappret. Men ännu viktigare är att du har rätt förhållningssätt, att du kommer till oss med ett öppet sinne och ambitionen att aktivt vara med och forma Projektgarantis framtid.

Bakgrund

Du har ingenjörsutbildning eller motsvarande kompetens och har mer än 8 års erfarenhet av projekterings-, projekt- och byggledning inom bygg- eller anläggningsområdet. Du är van att leda dig själv och andra och har stort intresse för ledarskapsfrågor.

Vi erbjuder

En miljö där du blir en viktig del av vårt team och ett företag där din insats syns och påverkar. Du kommer att få chans att utvecklas genom spännande projekt – och vi vågar lova att du kommer hitta vänner för livet.

Ansökan

Vi hanterar urvalet löpande och vill att du ansöker snarast. Tveka inte att kontakta oss om duhar frågor:


Kajsa Hessel, VD tel. 08-626 66 23

Ola Ågren, Stockholm, tel. 08-626 66 28

Ulrika Hörgren, Göteborg, tel. 031-703 23 81

Mohamed Kiswani, Göteborg, tel. 031-703 23 82


Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.