Följ Forsen

Forsens friskvårdssatsning: 485 maraton och 7 300 kr till Barncancerfonden

Nyhet   •   Jun 30, 2016 15:43 CEST

Här motionerar vår HR-chef med kollegor in pengar till Cancerfonden

Forsens åtta veckor långa friskvårdsutmaning har, förutom att de tillsammans sprungit 485 maraton, gett över 7 000 kr till Barncancerfonden.

I mitten av april startade Forsens idrottssektion igång Forsen Challenge, i samarbete med Intersport Challenge. En åtta veckor lång friskvårdsutmaning, som resulterade i mycket aktivitet och pengar till Cancerfonden.

All forskning visar på att vi mår bra av att röra på oss, samtidigt som vi idag har oroväckande stillasittande arbetsdagar framför en skärm. Höj- och sänkbara skrivbord i all ära, men Forsen ville göra något mer, så i april bjöd Forsen in samtliga medarbetare att delta i Forsen Spring Challenge 2016.

Strax innan midsommar gick alla i mål och de ca. 90 deltagarna har tillsammans aktiverat sig motsvarande 485 maraton och insamlade s.k. Charity Points gav 7 300 kronor till Barncancerfonden. 

Det här är en sammanfattning av ett blogginlägg som Forsens HR-chef, Caroline Redare, har skrivit. Vill du läsa mer, välkommen att besöka Forsenbloggen.

Caroline är också en av talarna på Business Arena, Almedalen på temat jämställdhet. Klicka här för program

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.