Följ Forsen

​Forsens stärker CM-kompetensen i Göteborg

Nyhet   •   Aug 20, 2015 13:47 CEST

Forsen förstärker ytterligare i Göteborg genom att rekrytera Joachim Lindvall. Joachim kommer främst att ansvara för försäljning och projektledning av CM-projekt i västra Sverige.

Joachim kommer närmast från Tornstaden där han jobbade som entreprenadingenjör. Han har en gedigen erfarenhet inom branschen och har jobbat med både kommersiella fastigheter och bostäder även som platschef och arbetsledare.

– Det är spännande och utmanande att få vara med i den här CM-satsningen, säger Joachim Lindvall. Det var just det som lockade mig till Forsen.

– Joachims styrkor vad gäller att driva projekt framåt, inköp, förhandlingar men även team buildning och att han prioriterar ett gott ledarskap passar in i Forsens kultur, ambitioner och målsättning. Vi är mycket glada över att få Joachim som kollega.

Joachim börjar i sin roll som projektledare i oktober.

Kontaktpersoner
Håkan Boman, affärsområdeschef Göteborg, Forsen: 0734-47 20 37
Caroline Redare, HR-chef, Forsen: 070-771 27 44

CM = Construction Management
CM innebär ett genomförande på delad entreprenad där projektering och produktion pågår parallellt. Man kan likna det vid att kunden bygger i egen regi och anlitar Forsen som inhyrd byggavdelning.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.