Följ Forsen

Frukost 19 maj: Kompetensen finns!

Nyhet   •   Apr 24, 2017 07:43 CEST

Mycket snack och lite verkstad, så skulle man kunna sammanfatta samhällsklimatet vad gäller asylinvandringen. Samtidigt lider samhällsbyggnadsbranschen av en skriande resursbrist, inte minst bland projektledare.

Sveriges chefsorganisation Ledarna är en av de aktörer som snackar mindre och gör mer. Den här morgonen får vi lyssna till Magnus Berg och Mouddar Kouli som tillgängligt och inspirerande berättar om hur vår bransch kan dra nytta av den outnyttjade kompetensen.

Magnus och Mouddar driver Ledarnas olika aktiviteter för asylinvandrare med chefserfarenhet. Magnus har lång erfarenhet av integrationsfrågor, bland annat från Migrationsverket. Mouddar, som kom från Syrien hösten 2015, har tidigare arbetat som marknadschef och egen företagare.

Kom och lyssna, kanske blir det första steget för dig och din organisation mot en ny tillväxtfas? Aha-upplevelser utlovas.

Datum: fredag 19 maj

Tid: kl 7:30-9:00

Adress: Kungliga Myntkabinettet, Slottsbacken 6, Stockholm

Frukost serveras från kl 7:30 och seminariet startar kl 8.

OSA senast tisdagen den 16 maj till kajsa.hessel@projektgaranti.se.

Seminariet är kostnadsfritt och ingår i en serie föreläsningar och samtal Projektgaranti arrangerar. Vi brinner för alla frågor som kan göra Sveriges bygg- och fastighetsbransch till världens bästa. Välkommen att delta, tillsammans gör vi skillnad.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.