Följ Forsen

Frukostseminarium: Stoppa machokulturen!

Nyhet   •   Okt 02, 2017 06:10 CEST

Byggchefernas avgående ordförande Lars Bergqvist och tillträdande ordförande Kajsa Hessel

Äntligen är det dags för frukostseminarium igen! Vi är extra glada att kunna bjuda på denna bejublade föreläsning av ingen mindre än en legendar inom samhällsbyggnad, Lars Bergqvist. Lars är ledamot i koncernstyrelsen i NCC och före detta ordförande i Ledarnas branschorganisation Byggcheferna.

Lars har i mer än ett decennium arbetat för att skapa ett brett rekryteringsunderlag till branschen genom att förändra attityder och motverka machokulturen. Han kommer att berätta om hur arbetet har fungerat, vilka utmaningarna varit och vad vi fortsatt behöver fokusera på för att komma hela vägen i mål.

Projektgarantis egen vd Kajsa Hessel har i dagarna fått det stora förtroendet att ta över ordförandeuppdraget för Byggcheferna efter Lars Bergqvist. Hon kommer som vanligt att inleda seminariet så ta chansen att på plats påverka vilka viktiga branschfrågor Byggcheferna borde satsa på framöver. 

Datum: måndag 16 oktober i Göteborg samt torsdagen den 16 november i Stockholm

Tid: kl 7:30-9:00

Adress: Projektgaranti, Sankt Eriksgatan 6, Göteborg (den 16 okt) samt Kungliga Myntkabinettet, Slottsbacken 6, Stockholm (den 16 nov)

Frukost serveras från kl 7:30 och seminariet startar kl 8.

OSA till kajsa.hessel@projektgaranti.se.

Seminariet är kostnadsfritt och ingår i en serie föreläsningar och samtal Projektgaranti arrangerar. Vi brinner för alla frågor som kan göra Sveriges bygg- och fastighetsbransch till världens bästa. Välkommen att delta, tillsammans gör vi skillnad.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.