Följ Forsen

Informatör till spännande stadsutvecklingsprojekt i Göteborg

Nyhet   •   Jul 06, 2015 13:55 CEST

Till ett av våra större exploateringsprojekt söker vi en informatör/kommunikatör som ska kunna agera självständigt och ha förmågan att söka upp information, omvandla den till nyheter och andra informationstyper samt klara av att publicera den i de kanaler som behövs. Du ska ha dokumenterad erfarenhet av liknande arbete samt gärna ha förkunskaper inom och intresse av stadsutvecklingsfrågor. Under projektets löptid kommer du att vara placerad i Kungälv, därefter utgår du från vårt kontor i centrala Göteborg. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start i mitten av augusti.

Vi är 35 personer som har hemmahamnar i Göteborg och Stockholm. Grundtonen är positiv, uppåt, framåt. Ledarskapet har korta beslutsvägar, vilket ger snabba och smidiga beslut. Vi stimuleras i våra uppdrag och tycker om att arbeta tillsammans. När företaget tar ett kliv framåt känner vi stor tillfredsställelse och är stolta över våra egna och kollegornas insatser.

Vi erbjuder en miljö där du blir en viktig del av vårt team och där din insats verkligen syns och påverkar. Du får chans att utvecklas genom långsiktig kompetensplanering och i spännande projekt – och vi vågar lova att du kommer hitta vänner för livet hos oss.

Vi behandlar ansökningar löpande, maila ansokan@projektgaranti.se eller hör av dig till Kajsa Hessel på 0708-587 693 för mer information.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.