Följ Forsen

Innovationskraft inom ekologisk hållbarhet - Joakim ger oss framtiden

Nyhet   •   Mar 13, 2017 14:03 CET

Kommer energin från solceller av mossa om 20 år? Ersätter en flock får stadsparkens gräsklippare? Joakim Kaminsky, delägare i Kjellgren Kaminsky Arkitekter, kommer till oss för att framtidsspana om projekt som kombinerar innovation och ekologisk hållbarhet.

Joakim Kaminsky startade Kjellgren Kaminsky Arkitekter tillsammans med Fredrik Kjellgren efter att de vann den internationella arkitekttävlingen för Strandbaden Dansrestaurang 2006. Företaget har idag 26 anställda med kontor i Göteborg och Stockholm och arbetar med fokus på hållbarhet. De är flerfaldigt prisbelönta med vinster i bland World Architecure Festilval och MIPIM Future Awards. Joakim är även certifierad passivhusbyggare. Och en skön snubbe.

Datum: tisdagen den 28 mars

Tid: kl 7:30-9:00

Adress: Kungliga Myntkabinettet, Slottsbacken 6, Stockholm

Frukost serveras från kl 7:30 och seminariet startar kl 8.

OSA senast fredag 24 mars till kajsa.hessel@projektgaranti.se.

Seminariet är kostnadsfritt och ingår i en serie föreläsningar och samtal Projektgaranti arrangerar. Vi brinner för alla frågor som kan göra Sveriges bygg- och fastighetsbransch till världens bästa. Välkommen att delta, tillsammans gör vi skillnad.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.