Följ Forsen

På Projektgaranti får man möjlighet att utvecklas

Nyhet   •   Jun 14, 2018 14:45 CEST

Det fullkomligt osar stadsutveckling i Göteborg och man kan se byggkranar lite överallt i staden. Projektgaranti är ett av företagen som bidrar till utvecklingen och Mansooreh Südow är en av alla projektledarna som handfast bidrar till att Göteborg ska bli en bättre stad i framtiden.

Mansooreh Südow har arbetat på Projektgaranti sedan hösten 2015 och dessförinnan på Skanska i flera år. Hon kom in som biträdande projektledare men har sedan dess utvecklats i sin yrkesroll och nu är hon en fena på att projektleda projekten själv.

- Min tyngdpunkt leder på att vara med i hela processen. Jag planerar ombyggnationer, sköter samordning och ekonomin och jag ansvarar också för byggledning och projektering i vissa projekt. Det är ett roligt och självständigt arbete och jag trivs verkligen, säger Mansooreh.

På Projektgaranti säger hon att det är högt i tak och att det är en väldigt bra stämning vilket gör att det är lätt att fråga kollegorna om tips och råd då alla har likvärdiga roller. Hon menar att det är som att plocka russinen ur kakan då man kan lära sig av andra kollegor för att utvecklas och hon pekar på att det är lättare att göra det på ett lite mindre företag.

- Jag ångrar mig inte en sekund att jag gick från entreprenadsidan. På Projektgaranti har jag fått möjligheten att testa på olika delar i projekten och på det viset också utvecklats enormt i min yrkesroll. I en större organisation försvinner man lätt men här får jag ta större ansvar och få in helheten på ett helt annat sätt, säger hon.

Tyngdpunkten av Mansoorehs tid har varit hos kunden Västtrafik där hon ansvarat för ny- och ombyggnationer av deras Västtrafikbutiker. Det satsas stort på kollektivtrafiken i och runt omkring Göteborg och flera resecentrum byggs just nu. Mansooreh ansvarar då för byggnationen av butikerna men också för samordningen av andra hyresgäster som hyr av Västtrafik.

- Uppdraget hos Västtrafik har utökats allteftersom och det är jättekul att jag fått fortsatt förtroende. Det är det bästa betyget man kan få. Just nu färdigställer vi Åkareplatsen inne i centrala Göteborg vilket har varit ett jättespännande projekt. Samtidigt arbetar jag också med Gamlestadens nya resecentrum. Det händer jättemycket i Göteborg nu och det är kul att få vara en del av det, säger hon.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.