Följ Forsen

Vi förtjänar världens bästa chef. Är det du?

Nyhet   •   Mar 10, 2017 16:05 CET

Hej!

Vår Ola går vidare efter sju framgångsrika år som regionchef hos oss i Stockholm. Ingenting kommer därmed att bli som förr. Men kanske kan det bli ännu bättre?

Vi söker dig som är både modig och kärleksfull. Som vill vårt, branschens och samhällets bästa. En människa av kött och blod som är glad och stolt över att bidra till det som är större än individen och det enskilda projektet. Som blickar framåt och åt sidan och runt hörnen och ser sig som en samhällsbyggare på riktigt.

Vi tror också att du är branschkunnig, har ett stort nätverk, en relevant akademisk examen och dokumenterat god ledarerfarenhet. Men det är obetydligt i jämförelse med det vi skrev i förra stycket.

Uppdragets utmaningar är minst två.

Ett. Vi är ett team som sinsemellan är rätt olika. Vi tycker att olika saker är olika viktigt och vi har vitt skilda behov av ledning och stöttning för att må bra och utvecklas. Vissa av oss vill bara bli lämnade ifred och andra vill låna ditt öra så ofta att du nästan blir lomhörd. Du behöver hjälpa oss att se att helheten är större än delarna. Fråga Ola, det är inte alltid så lätt.

Två. Vår affär är rätt besvärlig då vi säljer tid per timme. Det fungerar inte alltid optimalt och det har alla konsultföretag fattat vid det här laget. Du måste hjälpa oss att hitta kompletterande intäktsmodeller som blir lönsammare och mer effektiva för både våra kunder och oss själva. Vi tror att det går om du är bra på affärskoncept och på att bygga nära och jämlika relationer. Notera att det kan krävas både god retorisk förmåga och stor beslutsamhet för att genomföra förändringar i kundrelationerna i ett så väletablerat ingenjörsbolag som Projektgaranti.

Du ingår i Projektgarantis ledningsgrupp och rapporterar direkt till vd. Du är ytterst ansvarig för Stockholmsregionen, både intäkts- och kostnadssidan. Ditt uppdrag innehåller flera delar;

  • Affärsstrateg – att driva och utveckla bolaget tillsammans med ledningsgrupp och styrelse
  • Ledare – att attrahera, utveckla och behålla regionens medarbetare
  • Kundvårdare – att fördjupa och bredda befintliga kundrelationer
  • Säljare – att aktivt leta nya kunder och arbeta med omvärldsanalys
  • Administratör – att bidra med korrekt rapportering, prognosarbete och uppföljning
  • Ombud – att agera bollplank i projekten vad gäller process-, organisations- och resursfrågor

Hälsningar från ditt framtida drömlag,

Sara, Douglas, Gigi, Micke & Micke, Pär, Mandy, Tommy, Göran, Agneta, Peter, Johan & Johan, Kajsa, Javier, Fredrich, Malin, Daniel och Anders

Ps. Du har självdistans och humor. (Nej, det här är inte en kontaktannons.)

Skicka din ansökan till ansokan@projektgaranti.se eller kontakta vd Kajsa Hessel på telefon 0708-587 693 om du har frågor och funderingar. Vi hanterar ansökningar löpande och avslutar processen först när vi hittat HELT rätt.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.