Följ Forsen

Åsa Jönsson ny chef för Forsen Helsingborg

Pressmeddelande   •   Maj 31, 2017 12:55 CEST

​Åsa Jönsson är ny områdeschef i Helsingborg. Foto: Per Myrehed

Åsa Jönsson, projektledare på Forsens Helsingborgskontor, är ny områdeschef i Helsingborg. Hennes uppdrag innefattar personalansvar, kundkontakter, rekrytering och resultatansvar.

– Åsa har ett stort engagemang och ett driv som tillsammans med hennes personliga egenskaper och yrkeskunskaper ger henne goda förutsättningar för att axla uppgiften som områdeschef. Hon kommer att vara en drivande kraft i att säkerställa vår tillväxt i Helsingborg. Utöver det är Åsa dessutom en mycket god kulturbärare och hon lever våra värderingar på ett föredömligt sätt, säger Bengt Johansson, vd för Forsen.

I sin roll som projektledare på Forsen har Åsa haft uppdrag som byggledare, kundansvarig, besiktningsman och kontrollansvarig. Innan dess har hon bland annat arbetat på PEAB och Midroc.

– Min målsättning är att Forsen ska vara förstahandsvalet för våra kunder och att vi verkar för att bygga långsiktigt hållbara byggnader för kommande generationer, säger Åsa Jönsson.

Samtidigt förstärker Forsen Helsingborgskontoret med projektledaren Jonas Carlström, som närmast kommer från JKAB arkitekter. Jonas har en bakgrund som byggnadsingenjör och projekterande arkitekt och har stor erfarenhet inom bland annat projekterings- och projektledning.

För mer information, kontakta:
Bengt Johansson, vd, Forsen: 070-497 89 00
Cajsa Lindgårdh, marknadsansvarig, Forsen: 0734-39 26 22
Åsa Jönsson, områdeschef och projektledare Helsingborg, Forsen: 0702-19 83 34

Forsen är ett projektledningsföretag med ca. 170 medarbetare på sju kontor i Sverige. Vi leder effektiva och hållbara byggprojekt för både privata och offentliga kunder. Vi är specialister på traditionell projektledning, CM och Samverkan och har kompetens inom bostad, hus och anläggning.

Läs mer på www.forsenprojekt.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Agree With Privacy Policy