Gå direkt till innehåll
Emma Wetterstrand, ny gruppchef och projektledare Forsen Malmö.
Emma Wetterstrand, ny gruppchef och projektledare Forsen Malmö.

Pressmeddelande -

​ Emma Wetterstrand ny gruppchef Forsen Malmö

Emma är civilingenjör och kommer närmast från Skanska i roller som bland annat distrikts- och projektchef.

– Med sin långa och imponerande karriär blir Emma värdefull för Malmökontorets fortsatta expansion och utveckling. Hon har en vinnande stil både som person och ledare, ett stort engagemang och en förmåga att lyssna för att få alla att göra sitt bästa. Hon har alla förutsättningar för att axla gruppchefsrollen hos oss, säger Per-Olof Karlström, affärsenhetschef, Forsen Malmö.

Emma har sin bakgrund från Skanska och har jobbat i olika roller på hussidan, med inriktning mot kommersiella fastigheter. Nu senast som distriktschef och dessförinnan som projektchef/projektledare. Vid sidan av den ordinarie projektverksamheten har hon även varit involverad i olika utvecklings- och förändringsprojekt, bland annat kopplat till värdegrunds– och mångfaldsarbete.

Emma började den 7 februari, 2018.

Kontakt:
Emma Wetterstrand, gruppchef och projektledare, Forsen: 0766 44 20 54
Cajsa Lindgårdh, kommunikationschef, Forsen: 0734 39 26 22

Ämnen


Forsen är ett projektledningsföretag. Ca. 170 medarbetare på sju kontor i Sverige leder byggprojekt för både privata och offentliga kunder. De är specialister på traditionell projektledning, CM och Samverkan och har kompetens inom bostad, hus och anläggning. Forsen är en av Sveriges bästa arbetsplatser enligt Great Place to Work Institute (GPTW).

Läs mer på www.forsenprojekt.se

Kontakter

Jeanette Andersson

Jeanette Andersson

Presskontakt Kommunikationschef +46 76-14 22 498