Följ Forsen

Forsen är en av Europas bästa arbetsplatser

Pressmeddelande   •   Jun 05, 2015 00:10 CEST

I kväll korades Europas 100 bästa arbetsplatser i Luxemburg. Mer än 2 300 företag från 19 länder deltog i tävlingen och Forsen Projekt hamnade på plats 25. Bakom utnämningen står Great Place to Work.

– Ännu en gång har vi fått ett värdefullt kvitto på att det lönar sig att investera långsiktigt i våra medarbetare, säger Forsens HR-chef Caroline Redare. Vi var stolta över att vara bland topp 10 i Sverige. Nu finns vi med på Europalistans topp 30. Det känns nästan overkligt bra.

Företagen på listan utmärker sig framför allt när det gäller tillit, stolthet och kamratskap.

– Placeringen speglar både våra medarbetares åsikter och en objektiv analys av vår arbetsplatskultur, säger Caroline Redare. Det stärker våra möjligheter att fortsätta attrahera den mest attraktiva kompetensen i vår bransch. Vem vill inte jobba på en av Sveriges och Europas bästa arbetsplatser?

GPTW fick under 2014 över 775 000 svar på deras Trust Index©-undersökning i Europa, vilket motsvarar mer än 1,5 miljoner anställda.

Följande länder är inkluderade i den europeiska undersökningen

Österrike, Belgien, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Grekland, Irland, Italien, Luxemburg, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Sverige, Spanien, Schweiz, Turkiet och Storbritannien.

Great Place to Work® hjälper organisationer att utvärdera och utveckla sin arbetsplatskultur. Huvudkontoret ligger i San Francisco och de samarbetar med företag i 51 länder.

För mer information, kontakta:

Caroline Redare, HR-chef, Forsen Projekt: 070-771 27 44

Cajsa Lindgårdh, Marknadsansvarig, Forsen Projekt: 0734-39 26 22

Forsen Projekt är ett projektledningsföretag. Vi leder effektiva och hållbara byggprojekt för både privata och offentliga kunder. Vi arbetar både med Construction Management (CM) och med traditionell bygg- och projektledning.

Läs mer på www.forsenprojekt.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.