Gå direkt till innehåll
Forsen är Sveriges 8:e bästa arbetsplats

Pressmeddelande -

Forsen är Sveriges 8:e bästa arbetsplats

Forsen Projekt utnämndes igår kväll till Sveriges 8:e bästa arbetsplats när årets vinnare korades av Great Place to Work Institute.

– För oss är det en bekräftelse på att den HR-strategi vi beslutade om 2012 är rätt väg att gå. Våra medarbetare trivs och vi gör rätt saker, vilket känns fantastiskt, säger Forsens HR-chef Caroline Redare.

Forsen deltog i år för första gången i rankingen av Sveriges bästa arbetsplatser, som det internationella organisationsutvecklingsföretaget Great Place to Work Institute genomför. 148 företag deltog i årets ranking, och Forsen gick alltså direkt in på plats 8 i kategorin medelstora företag.

Forsen tog 2012 ett strategiskt beslut att satsa på Talent Management – det vill säga hur man identifierar, utvecklar och behåller medarbetarna i organisationen.

– Hos oss är medarbetarna själva med och skapar kulturen på arbetsplatsen – våra ledord i HR-arbetet är delaktighet och möjlighet att påverka. Och inför 2014 kände vi att vi kommit så långt i det arbetet att vi var redo att låta oss synas i sömmarna. Men den här bekräftelsen betyder inte att vårt arbete är färdigt – tvärtom. Det är ett ständigt pågående arbete, och tack var Great Place to Work Institute vet vi nu vilka finjusteringar vi behöver göra för att bli ännu bättre, säger Caroline Redare.

– Forsen Projekt vet hur man bygger en arbetsplatskultur med höga grader av kamratskap och en stolthet över det man åstadkommer tillsammans. Detta resulterar i att vi redan vid deras första försök med glädje kan presentera Forsen Projekt som en av Sveriges bästa arbetsplatser, säger Maria Grudén, vd Great Place to Work Sverige.

För mer information, kontakta:
Caroline Redare, HR-chef, Forsen Projekt: 070-771 27 44
Cajsa Lindgårdh, marknadsansvarig, Forsen Projekt: 0734-39 26 22

Relaterade länkar

Ämnen

Regioner


Om Forsen Projekt

Forsen Projekt är ett projektledningsföretag. I december 2014 gick vi samman med Bygg-Fast. Vi leder effektiva och hållbara byggprojekt för både privata och offentliga kunder och vi arbetar både med Construction Management (CM) och med traditionell bygg- och projektledning. Läs mer på www.forsenprojekt.se och karriar.forsenprojekt.se

Kontakter

Jeanette Andersson

Jeanette Andersson

Presskontakt Kommunikationschef +46 76-14 22 498

Relaterat innehåll