Följ Forsen

Forsen byggleder de gröna ytorna för Juvelen

Pressmeddelande   •   Sep 22, 2016 13:41 CEST

Illustration: Tema, på uppdrag av Uppsala kommun

Forsen har fått uppdraget av Uppsala kommun att sköta byggledningen av torgytorna, den s.k. allmänna platsmarken, kring Juvelen - Uppsalas nya landmärke vid Resecentrum.

Enligt Uppsala kommun ska ytan runt byggnaden vara tillgänglig för alla, en välkomnande torgyta med grönskande inslag och effektfull belysning som också bidrar till tryggheten. Växterna är inspirerade av den Uppländska naturen.

– Projektet är komplicerat med närhet till järnväg, trafikerade gator och bostäder och innehåller ett antal komplexa moment säger Robert Ohlsson, affärsområdeschef, Forsen. Att få bidra med vår kompetens för ett viktigt landmärke i staden är extra roligt.

Forsens arbete påbörjas inom kort och förväntas vara klart våren 2018.

Kontaktpersoner
Robert Ohlsson, affärsområdeschef Uppsala, Forsen: 070-219 68 65
Cajsa Lindgårdh, marknadsansvarig, Forsen: 0734-39 26 22

Forsen är ett projektledningsföretag. Vi leder effektiva och hållbara byggprojekt för både privata och offentliga kunder. Vi arbetar med traditionell bygg- och projektledning och är även specialister på CM (Construction Management). 

Läs mer på www.forsenprojekt.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.