Följ Forsen

Forsen projektleder ny Maxi ICA Stormarknad i Ulricehamn på CM

Pressmeddelande   •   Jun 01, 2017 13:56 CEST

Maxi ICA Stormarknad i Ulricehamn. Arkitekt/illustration: Tecknarstudion

Forsen har fått uppdraget, att på CM (Construction Management), uppföra en ny Maxi ICA Stormarknad med tillhörande Goda Grannar i Ulricehamn.

– Projektet är klockrent för CM. Vi har jobbat tillsammans med ICA under längre tid för att analysera deras behov och hitta smarta lösningar för att möjliggöra ny handelsplats i Ulricehamn. Det finns många fördelar med vårt arbetssätt att använda delade entreprenader. CM erbjuder helt andra möjligheter att hitta nya lösningar på gamla problem och smarta lösningar på nya utmaningar, säger Joachim Lindvall, projektchef, Forsen.

Uppdraget startade i oktober 2016, byggstart i mars 2017 och projektet beräknas vara klart under våren 2018. Byggytan för ICA-butiken är 5 700 kvm och för Goda Grannar 3 650 kvm.

ICA:s koncept Goda Grannar syftar till att skapa platser där flera verksamheter samspelar och skapar ett mervärde åt besökarna inom handel och service.

Kontaktpersoner
Joachim Lindvall, projektchef, Forsen: 0734-47 20 38
Cajsa Lindgårdh, marknadsansvarig, Forsen: 0734-39 26 22

Forsen är ett projektledningsföretag med ca. 170 medarbetare på sju kontor i Sverige. Vi leder effektiva och hållbara byggprojekt för både privata och offentliga kunder. Vi är specialister på traditionell projektledning, CM och Samverkan och har kompetens inom bostad, hus och anläggning.

Läs mer på www.forsenprojekt.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://forsen.mynewsdesk.com/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.