Följ Forsen

​Forsen sköter byggprojektledningen av skånelängor på Bjärehalvön

Pressmeddelande   •   Mar 03, 2016 13:26 CET

Bjäreterrassen är en attraktiv serie fritidshus i Torekov. Här skapar ALM Equity ett område med vackra skånelängor, tennisbana, pool och ett orangeri. Forsen har fått förnyat förtroende och sköter byggprojektledning och kontrollansvar för etapp två som inleds nu.

På en gammal äppelodling på Bjärehalvön finns sedan tidigare 18 fritidshus med kreativa lösningar som återvunnet taktegel, dörrar i olika färger och putsade fasader för att ge en känsla från förr. På sikt planeras totalt 77 bostadsrättsfritidshus på den 40 000 kvm stora tomten. 

Nu inleder ALM Equity andra etappen vilket innebär färdigställandet av sammanlagt 59 hus om 90 kvm vardera och Forsen står för byggprojektledning och kontrollansvar. Husen beräknas vara inflyttningsklara till sommaren 2017.

– Det bästa betyget vi kan få är när kunden kommer tillbaka. Och vem kan tacka nej till en så här bildskön arbetsplats, säger Olof Martell, projektledare på Forsen i Helsingborg.

För första etappen fick Forsen från början rollen som kontrollansvarig, men uppdraget övergick till en mer övergripande roll som byggprojektledare för hela projektet.

Arkitekt är Stephan Grip.

Kontaktpersoner
Olof Martell, projektledare, Forsen: 0708-11 91 89
Cajsa Lindgårdh, marknadsansvarig, Forsen: 0734-39 26 22

Foto: ALM Equity

Forsen är ett projektledningsföretag. Vi leder effektiva och hållbara byggprojekt för både privata och offentliga kunder. Vi arbetar med traditionell bygg- och projektledning och är även specialister på CM (Construction Management). 

Läs mer på www.forsenprojekt.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.