Följ Forsen

Forsen sköter projektledningen för nya Grow Hotel i Solna

Pressmeddelande   •   Sep 26, 2016 12:44 CEST

Reshi Chibba, VD, Hotel Hagagatan AB och Maria Lidström, Chef investering och utveckling, Humlegården vid första spadtaget 8 september, 2016. (Foto: Forsen)

Den 8 september togs första spadtaget för ett helt nytt hotell i Solna - Grow Hotel. Forsen står för projekt-, projekterings- och produktionsledning.

– Hotellet byggs på uppdrag av Humlegården och kommer att utföras som ett CM-projekt. Cirka tio personer från Forsen kommer att vara involverade i projektet, säger Elin Söderberg, projektledare på Forsen. Vi ser fram emot att starta projektet på allvar nu under hösten.

Det nio våningar höga hotellet, som ligger granne med Swedbanks prisbelönta huvudkontor, kommer att rymma 170 rum, gym för hotellets gäster, grönt tak och en restaurang. Time Hotel Group kommer att driva hotellet och det planeras öppna för gäster hösten 2018.

Arkitekt är 3XN.

Kontaktpersoner
Elin Söderberg, Projektledare, Forsen: 070-826 70 65
Cajsa Lindgårdh, Marknadsansvarig, Forsen: 0734-39 26 22 
Maria Lidström, Chef Investering och Utveckling, Humlegården: 08-678 90 64

Forsen är ett projektledningsföretag. Vi leder effektiva och hållbara byggprojekt för både privata och offentliga kunder. Vi arbetar med traditionell bygg- och projektledning och är även specialister på CM (Construction Management). 

Läs mer på www.forsenprojekt.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.