Följ Forsen

Forsen stärker upp anläggningssidan i sydvästra Sverige med ny chef

Pressmeddelande   •   Apr 18, 2018 10:53 CEST

Magnus Olsson, affärsenhetschef för Forsen Anläggning, sydväst.

Forsen har rekryterat Magnus Olsson som affärsenhetschef för Anläggning sydväst.

– Jag ser det som en spännande utmaning att sätta oss på kartan som starka anläggare även i den här regionen, säger Magnus Olsson, Forsens nya affärsenhetschef.

Magnus kommer närmast från Sweco där han jobbat i olika roller inom infrastruktur och anläggning sedan 2006. Nu senast som gruppchef och dessförinnan som projektledare. Magnus kommer att utgå från Göteborg.

– Forsen har en bred och djup kompetens inom anläggning med drygt 30 medarbetare främst i Stockholm och Uppsala. Med Magnus hjälp, breda kompetens och arbetslivserfarenhet kommer vi att snabbt kunna stärka upp vårt erbjudande i regionen, säger Bengt Johansson, Forsens vd.

Vi hälsar Magnus varmt välkommen till Forsen och ser fram emot hans start i maj.

För mer information, kontakta:
Bengt Johansson, vd, Forsen: 070-497 89 00
Cajsa Lindgårdh, kommunikationschef, Forsen: 0734-39 26 22

Forsen är ett projektledningsföretag. Ca. 170 medarbetare på åtta kontor i Sverige leder byggprojekt för både privata och offentliga kunder. De är specialister på traditionell projektledning, CM och Samverkan och har kompetens inom bostad, hus och anläggning. Forsen är en av Sveriges bästa arbetsplatser enligt Great Place to Work Institute (GPTW).

Läs mer på www.forsen.com

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.