Följ Forsen

Forsens årsredovisning vann Svenska Publishing-Priset

Pressmeddelande   •   Nov 10, 2015 08:18 CET

Forsens årsredovisning 2014 tog hem första pris i kategorin "Årsredovisningar företag" på Svenska Publishing-Prisets gala i går ikväll.

Så här lät juryns motivering som lästes upp av kvällens värd Alexandra Pascalidou: För bra ingresser, bilder som blir visuella upplevelser och en utmärkt disposition - rätt sak på rätt ställe.

– Jag är oerhört glad över utmärkelsen och kan inte annat än tacka alla i teamet. Vi har tagit fram en produkt att vara stolta över, en produkt som visualiserar Forsens 2014 på ett lite annorlunda sätt, säger Cajsa Lindgårdh, beställare och marknadsansvarig på Forsen.

Svenska Publishing-Priset är en årlig jurybedömd kommunikationstävling för filmer, webbplatser, tidningar, tidskrifter, böcker och andra trycksaker.

Arbetsgruppen: Infobooks: Vibeke Weiner (projektledare). Publik: Benke Carlsson, Krister Insulander, Pia Runfors (skribenter). Pelicula Annonsbyrå: Håkan Sjöström (formgivare, illustratör, foto). Ineko: Anders Eriksson (tryck och repro). Per Myrehed, Håkan Sjöström (foto).

På bilden: Cajsa, Håkan, Vibeke och Anders.

Forsen är ett projektledningsföretag. Vi leder effektiva och hållbara byggprojekt för både privata och offentliga kunder. Vi arbetar med traditionell bygg- och projektledning och är även specialister på CM (Construction Management). 

Läs mer på www.forsenprojekt.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.