Följ Forsen

Forsens släpper årsredovisningen för 2015, ett år präglat av integration

Pressmeddelande   •   Jun 17, 2016 13:48 CEST

Bengt Johansson, vd Forsen.

Forsen släpper idag sin årsredovisning för 2015. Omsättningen är i princip oförändrad jämfört med föregående år.

I januari 2015 gick dåvarande Forsen Projekt AB samman med Bygg-Fast Projekt AB och bildade ett nytt bolag. Integrationen har präglat året och företaget har satsat på det interna arbetet parallellt med kundprojekten.

– Jag är nöjd med utfallet, trots att lönsamheten gått ner något. Vi har skapat ett nytt bolag, förändrat våra interna processer och ökat vårt fokus på HR, rekrytering och marknadsföring. Med andra ord är vi väl rustade, säger Bengt Johansson, vd Forsen.

Forsens har valt, delvis utifrån ett miljöperspektiv, att göra årsredovisningen för 2015 digital. Om du besöker Forsens årsredovisning och lämnar ett omdöme, bidrar Forsen till Ankarstiftelsen och deras vattenreningsprojekt i Amazonas.

Forsen är ett projektledningsföretag. Vi leder effektiva och hållbara byggprojekt för både privata och offentliga kunder. Vi arbetar med traditionell bygg- och projektledning och är även specialister på CM (Construction Management). 

Läs mer på www.forsenprojekt.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.