Följ Forsen

​Mats Kersten - ny underkonsultansvarig på Forsen

Pressmeddelande   •   Jun 19, 2019 12:51 CEST

Mats Kersten, underkonsultansvarig på Forsen

Forsens underkonsultnätverk har vuxit det senaste året och rollen som underkonsultansvarig är en central roll.
– Forsen har jobbat med underkonsulter flera år. De är en väsentlig del av oss, så vi kommer att fortsätta ställa höga krav på dem, men samtidigt ta hand om dem bättre, säger Mats Kersten.

Mats Kersten, senior controller och gruppchef på Forsen kommer att ta över rollen från Louise Landberg, som ska fokusera på sin nya roll som affärsenhetschef.

Mats ser ett behov av att utveckla samarbetet med underkonsulterna ytterligare, inte minst på grund av branschens kompetensbehov.
– De ska få en utbildning i konsten att vara ”Forsian”, kan man säga. Det ska vara enkelt för dem att komma igång och de ska ha full koll på hur vi driver projekt, bland annat genom vårt ledningssystem, vår värdegrund och uppförandekod.

Mats tillträder sin roll 1 juli. Till sin hjälp har han Emelie Wedin, underkonsultkoordinator.

Kontaktpersoner:
Mats Kersten, Forsen, 0707-55 78 45
Cajsa Lindgårdh, kommunikationschef, Forsen, 0734-39 26 22

Forsen är ett byggprojektledningsföretag med kontor på fem orter i Sverige. Våra 200 medarbetare leder byggprojekt för både privata och offentliga kunder. Vi har kompetens inom bostad, hus och anläggning. Forsen är certifierat som en utmärkt arbetsplats enligt Great Place to Work Intitute (GPTW).

Läs mer på www.forsen.com

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.