Följ Forsen

Olivia Eldh på Forsen nominerad till Årets Unga Fastighetskvinna

Pressmeddelande   •   Sep 07, 2017 16:47 CEST

Olivia Eldh, Forsen, nominerad till Årets Unga Fastighetskvinna

Olivia Eldh, gruppchef och projektledare på Forsen, var en av tre nominerade till Årets Unga Fastighetskvinna, som delades ut vid det årliga seminariet Fastighetskvinnan.

– Att vara aktuell för en sådan här utmärkelse är både smickrande och väldigt inspirerande, säger Olivia Eldh.

Utmärkelsen Årets Unga Fastighetskvinna instiftades 2014 av magasinet Fastighetssverige. Den går till en kvinna som är max 35 år och som verkar i eller kring fastighetsbranschen. Vinnaren ska vara en god förebild och ha förutsättningar för att bli en framtida ledare i branschen. Och en av årets tre nominerade var alltså Olivia Eldh – segrade gjorde Pegah Abedini, projektledare på Nordier.

Olivia Eldh är 32 år och utbildad civilingenjör inom Väg och Vatten. Redan under studietiden var hon inställd på en karriär inom byggprojektledning och läste därför in en ekonomie kandidat-examen parallellt med civilingenjörsutbildningen.

– Jag kände att jag ville bredda mig. Ska man leda stora projekt måste man ha en bra ekonomisk grund att stå på.

Olivia anställdes som projektledare på Forsen 2014 och utsågs till gruppchef hösten 2016. Hon har bland annat arbetat med prestigeprojekt som Rättspsykiatriskt Centrum i Trelleborg - ett av Sveriges största passivhus – och Södersjukhuset i Stockholm. Idag är hon projektledare för nyproduktion av två kontorsfastigheter på 36 000 kvm i Solna åt Humlegården fastigheter.

– Trots sin unga ålder är Olivia extremt duktig och senior i sin roll. Hon är en förebild på hela företaget och vi är oerhört stolta över att en medarbetare på Forsen har nominerats till den här utmärkelsen, säger Bengt Johansson, vd för Forsen.

För mer information, kontakta:
Olivia Eldh, 070-273 50 06
Bengt Johansson, vd, Forsen: 070-497 89 00
Cajsa Lindgårdh, marknadsansvarig, Forsen: 0734-39 26 22

Forsen är ett projektledningsföretag med ca. 170 medarbetare på sju kontor i Sverige. Vi leder effektiva och hållbara byggprojekt för både privata och offentliga kunder. Vi är specialister på traditionell projektledning, CM och Samverkan och har kompetens inom bostad, hus och anläggning.

Läs mer på www.forsenprojekt.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks <a href="http://forsen.mynewsdesk.com/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Integritetspolicy</a>.