Följ Forsen

Projektgaranti satsar i Göteborg - rekryterar från Peab och Skanska

Pressmeddelande   •   Nov 03, 2014 06:30 CET

Projektgaranti startade med bygg- och projektledningstjänster redan år 1970 och verkar idag i både Stockholm och Göteborg. Vi är stolta över att ha branschens kanske nöjdaste kunder med ett NKI på 9,3 av 10, ett resultat av att vi medvetet matchar vår expertis med rätt typ av projekt.

Vi stärker nu teamet i Göteborg med två nyckelrekryteringar. Ulf Nylén har bakgrund från Peab och JM, med mångårig erfarenhet som produktions- och projekteringsledare vid större byggprojekt. Ulf var bland annat med som blockchef när Hotell Post byggdes, och nu senast som både projekteringsledare och produktionschef för kv Lyckholms i Göteborg. Andrew MacRae kommer från Skanska där han de senaste åren varit produktionschef för nyproduktion av lägenheter i stora flervåningshus. Andrew har också jobbat för Skanska i London.

Kajsa Hessel, VD, säger: “Göteborgsregionen är oerhört intressant. Många stora projekt ligger i startgroparna och satsningarna görs långsiktigt. Vi kan nog uppleva att våra kollegor i branschen har ett alltför ensidigt stockholmsfokus och jag tror personligen att det är ett strategiskt misstag.”

Hos Projektgaranti finns det plats för fler men vi är kräsna i vårt urval. Ulrika Hörgren, affärs-områdeschef för Hus i Göteborg: “Ett av våra viktigaste affärsmål är att arbetad tid hos oss ska vara mer värd, i personlig utveckling, än hos någon annan arbetsgivare.”

Kajsa Hessel, VD: “Som nykomling i branschen slås jag av den enorma efterfrågan som finns på bygg- och projektledningskompetens, det känns lite som att vara tillbaka i hypen vid milleniumskiftet med headhunters som aldrig sover. Därför är vi oerhört glada för att vi lyckas bra med rekryteringarna.”

PROJEKTGARANTI är ett oberoende konsultbolag inom bygg- och fastighetsbranschen. Vi skapar kundvärde genom vår långa erfarenhet av att driva byggprojekt, från idé till förvaltning. Våra kunder finns idag inom både offentlig och privat verksamhet, vi är en stolt partner till många av Sveriges fastighetsbolag, byggbolag, bostadsbolag, kommuner och skolor. Läs mer på www.projektgaranti.se

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.