Gå direkt till innehåll
Telenors nya huvudkontor på klassisk mark

Pressmeddelande -

Telenors nya huvudkontor på klassisk mark

Telenors nya huvudkontor på klassisk mark

Under 2018 flyttar Telenor in i sitt nya huvudkontor i stora delar av det nyproducerade kontorshuset Kv Hörnan. Fabege är hyresvärd och har tecknat ett 10-årigt avtal med Telenor.

– Det är en ära att få vara involverad i detta projekt. En spännande fastighet med en än mer spännande hyresgäst, Telenor Sverige. Jag är också väldigt stolt att vi på så kort tid lyckats ro hem detta avtal. Allt handlar om en bra och tydlig dialog mellan alla parter. Idag börjar resten av resan mot ett färdigt hus, säger Ali Ranji, Projektchef på Fabege.

Kontoret, som kommer vara beläget på del av den mark där Råsunda fotbollsstadion tidigare låg, placeras på bästa läge med direkt närhet till Solna Centrum och kommunala färdmedel. Forsen har uppdraget som projekt-och projekteringsledare.

Totalt sett ska fastigheten inrymma ca 19 000 m2 BTA och i markplan finns också planer för restaurang- och butikslokaler.

– Detta är ett otroligt spännande projekt med högt ställda krav från Fastighetsägare, Solna stad och dess invånare samt att det kommer ligga på en plats som tidigare varit ett landmärke och i mina ögon klassisk mark, säger Stefan Windefalk, projektledare på Forsen. Denna plats är t ex den ena av endast två platser i världen där det har spelats final i både herr- och dam-VM i fotboll!

Kontaktpersoner

Stefan Windefalk, projektledare, Forsen: 0704-96 23 40

Cajsa Lindgårdh, marknadsansvarig, Forsen: 0734-39 26 22

Relaterade länkar

Ämnen

Regioner


Forsen är ett projektledningsföretag. Vi leder effektiva och hållbara byggprojekt för både privata och offentliga kunder. Vi arbetar med traditionell bygg- och projektledning men är även specialister på CM (Construction Management). 

Läs mer på www.forsenprojekt.se

Kontakter

Jeanette Andersson

Jeanette Andersson

Presskontakt Kommunikationschef +46 76-14 22 498