Gå direkt till innehåll
Thomas Erséus ny styrelseordförande i Forsen Projekt AB

Pressmeddelande -

Thomas Erséus ny styrelseordförande i Forsen Projekt AB

Thomas Erséus föreslås bli ny styrelseordförande vid Forsen Projekt AB:s kommande extra bolagsstämma den 27 augusti. Thomas efterträder då Kia Orback Pettersson som i egenskap av styrelseledamot i Forsen Projekt under 12 år, och de senaste två åren som  ordförande, bidragit till Forsens starka tillväxt och positiva resultatutveckling.

Thomas Erséus har operativ erfarenhet som verkställande direktör inom flera branschrelaterade företag bland annat AB J&W, WSP Europe AB och Kungsleden AB. Thomas Erséus har dessutom mångårig styrelseerfarenhet från bl a Svensk Teknik & Design, Hallvarsson & Halvarsson AB, WSP Group Plc, Bravida AB m.fl.
– Forsen Projekt går nu in i en ny utvecklingsfas med fortsatt höga tillväxtmål på en utmanande marknad i stark förändring. Jag hoppas att jag med min erfarenhet av såväl teknikkonsulting som fastighetsutveckling skall kunna bli ett bra stöd åt Forsens ledning och hela organisationen samt att vi i styrelsen tillsammans skall bidra till en fortsatt lönsam utveckling, ökad kvalitet och ett konkurrenskraftigt Forsen Projekt på alla plan, säger Forsen Projekt AB:s tillträdande ordförande Thomas Erséus.

Under perioden fram till den extra stämman tar ordinarie ledamoten Jan Ahlinder över ordförandeklubban.

Forsen Projekts styrelse:
Jan Ahlinder, ledamot
Bengt Johansson, ledamot och verkställande direktör
Håkan Undin, ledamot
Charlotta Wickström, ledamot

För ytterligare information kontakta: Jan Ahlinder på tlf +46 8 50 600 403 eller mobil +46 70 788 68 80


Ämnen


Forsen Projekt är ett oberoende projektledningsföretag med mångårig erfarenhet av stora byggprojekt. Vi arbetar både med Construction Management, CM, där vi är ledande inom Sverige och med traditionell bygg- och projektledning och har en bred kunskap om bästa sättet att genomföra projekt, 

Projektet styr genomförandeform, vi styr projektet!

Kontakter

Jeanette Andersson

Jeanette Andersson

Presskontakt Kommunikationschef +46 76-14 22 498