Gå direkt till innehåll
Premiär för Carebloggen, med fokus på vård- och omsorg

Nyhet -

Premiär för Carebloggen, med fokus på vård- och omsorg

Hur bygger man för att underlätta för slutkunden eller för en god arbetsmiljö för vårdgivarna? Hur skapas värde för fastighetsägaren och slutkunden? Svaren på de här frågorna och några till får du av Forsens sakkunniga inom området. 

Första bloggposten har rubriken "Tillgänglighet är en nyckel till en sund bostadsmarknad".

Forsen Care fokuserar på särskilda, senior- och trygghetsboenden och har över 50 års samlad erfarenhet av att styra komplexa vård- och omsorgsprojekt. 

Våra projektledare är specialister, inlästa på aktuell forskning och de lagar och regler som gäller. De har lång erfarenhet av att bygga för särskilda behov. Och sist men inte minst, de vet hur man får till en helhet där fastighet, vårdgivare och brukare hänger samman. 

Bloggare är Eva Eriksson, projektledare och ansvarig för Forsen Care, Peter Mikkelsen, projektledare och Louise Carlsson, projektledare. 

Relaterade länkar

Ämnen

Regions


Forsen är ett byggprojektledningsföretag med kontor på flera orter i Sverige. Våra 200 medarbetare leder byggprojekt för både privata och offentliga kunder. Vi har kompetens inom bostad, hus och anläggning. Forsen är certifierat som en utmärkt arbetsplats enligt Great Place to Work Intitute (GPTW).

Läs mer på www.forsen.com

Presskontakt

Cajsa Lindgårdh

Cajsa Lindgårdh

Presskontakt Kommunikationschef +46 734 39 26 22

Relaterat material

Relaterade event