Gå direkt till innehåll
Forsen är en av Europas bästa arbetsplatser

Pressmeddelande -

Forsen är en av Europas bästa arbetsplatser

I kväll korades Europas 100 bästa arbetsplatser i Luxemburg. Mer än 2 300 företag från 19 länder deltog i tävlingen och Forsen Projekt hamnade på plats 25. Bakom utnämningen står Great Place to Work.

– Ännu en gång har vi fått ett värdefullt kvitto på att det lönar sig att investera långsiktigt i våra medarbetare, säger Forsens HR-chef Caroline Redare. Vi var stolta över att vara bland topp 10 i Sverige. Nu finns vi med på Europalistans topp 30. Det känns nästan overkligt bra.

Företagen på listan utmärker sig framför allt när det gäller tillit, stolthet och kamratskap.

– Placeringen speglar både våra medarbetares åsikter och en objektiv analys av vår arbetsplatskultur, säger Caroline Redare. Det stärker våra möjligheter att fortsätta attrahera den mest attraktiva kompetensen i vår bransch. Vem vill inte jobba på en av Sveriges och Europas bästa arbetsplatser?

GPTW fick under 2014 över 775 000 svar på deras Trust Index©-undersökning i Europa, vilket motsvarar mer än 1,5 miljoner anställda.

Följande länder är inkluderade i den europeiska undersökningen

Österrike, Belgien, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Grekland, Irland, Italien, Luxemburg, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Sverige, Spanien, Schweiz, Turkiet och Storbritannien.

Great Place to Work® hjälper organisationer att utvärdera och utveckla sin arbetsplatskultur. Huvudkontoret ligger i San Francisco och de samarbetar med företag i 51 länder.

För mer information, kontakta:

Caroline Redare, HR-chef, Forsen Projekt: 070-771 27 44

Cajsa Lindgårdh, Marknadsansvarig, Forsen Projekt: 0734-39 26 22

Relaterade länkar

Ämnen

Regions


Forsen Projekt är ett projektledningsföretag. Vi leder effektiva och hållbara byggprojekt för både privata och offentliga kunder. Vi arbetar både med Construction Management (CM) och med traditionell bygg- och projektledning.

Läs mer på www.forsenprojekt.se

Presskontakt

Cajsa Lindgårdh

Cajsa Lindgårdh

Presskontakt Kommunikationschef +46 734 39 26 22

Relaterat material

Relaterade nyheter