Gå direkt till innehåll
Lage Backlund, HR-chef Forsen
Lage Backlund, HR-chef Forsen

Pressmeddelande -

Forsen anställer Lage Backlund som ny HR-chef

Forsen har sedan den 1 december ny HR-chef. Lage Backlund har erfarenhet av utvecklingsinriktat HR-arbete inom en rad olika branscher och befattningar.
– Forsen har en stark och positiv kultur. Jag ser verkligen fram emot att få vara med och utveckla Forsen som bolag och arbetsplats, säger Lage Backlund, HR-chef Forsen.

Lage kommer närmast från Wise Consulting, där han jobbat som konsult under sex år, med interims- och projektuppdrag i en rad olika branscher. Dessförinnan har han bland annat arbetat på Zacco, Sveriges Riksbank och Fastighetsverket. Lage har bred erfarenhet från affärsnära HR-arbete, förändringsledning och att utveckla organisationer, ledare och medarbetare.

– Det finns redan mycket bra på plats hos Forsen som jag ska fortsätta förvalta. Jag ser fram emot att få lära känna alla medarbetare och att få utveckla Forsen på den fortsatta tillväxtresan, säger Lage.

– Vi kommer att behöva en HR-chef som Lage, säger Bengt Johansson, vd Forsen. Han kommer att kunna guida oss framåt när vi står inför både tillväxt och andra förändringar. Med sin breda kompetens och erfarenhet kommer Lage bli en värdefull medarbetare.

Lage Backlund började den 1 december 2019 och ingår i Forsens ledning.  

Kontakt
Lage Backlund, HR-chef Forsen. Tel: 0766-44 20 74
Cajsa Lindgårdh, kommunikationschef Forsen. Tel: 0734-39 26 22

Ämnen


Forsen är ett byggprojektledningsföretag med kontor på flera orter i Sverige. Våra 200 medarbetare leder byggprojekt för både privata och offentliga kunder. Vi har kompetens inom bostad, hus och anläggning. Forsen är certifierat som en utmärkt arbetsplats enligt Great Place to Work Intitute (GPTW).

Läs mer på www.forsen.com

Presskontakt

Cajsa Lindgårdh

Cajsa Lindgårdh

Presskontakt Kommunikationschef +46 734 39 26 22

Relaterat material