Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Forsen anställer Sofia Stendius som affärsenhetschef till bostadsenheten

Sofia Stendius har tillträtt som ny affärsenhetschef för Forsen Bostad.

– Forsen är inne i en intressant och expansiv period. Det ska bli otroligt spännande att få vara med och utveckla verksamheten tillsammans med kollegor och kunder, säger Sofia.

Sofia kommer närmast från rollen som affärschef på NCC och har dessförinnan bl.a. arbetat inom bostadsproduktionen på Skanska som både projektchef och projektingenjör. Hon är civilingenjör från Luleås tekniska högskola.

– Vi har fått en toppenkollega. Med Sofias bakgrund inom produktion, sunda ledaregenskaper och breda branscherfarenhet kommer hon att väl bidra till hela Forsens utveckling, säger Bengt Johansson, vd Forsen. Hon har också stor förståelse för bostadsprojektens förutsättningar och utmaningar men också förmåga att sätta sig in i kundens affär.

Sofia tillträdde tjänsten den 11 november, 2019. 

Ämnen


Forsen är ett byggprojektledningsföretag med kontor på fem orter i Sverige. Våra 200 medarbetare leder byggprojekt för både privata och offentliga kunder. Vi har kompetens inom bostad, hus och anläggning. Forsen är certifierat som en utmärkt arbetsplats enligt Great Place to Work Intitute (GPTW).

Läs mer på www.forsen.com

Presskontakt

Cajsa Lindgårdh

Cajsa Lindgårdh

Presskontakt Kommunikationschef +46 734 39 26 22

Relaterat material