Gå direkt till innehåll
Stolta Forsianer på plats på galan.
Stolta Forsianer på plats på galan.

Pressmeddelande -

Forsen - en av Sveriges bästa arbetsplatser för tredje året i rad

Forsen utnämndes igår kväll till Sveriges 11:e bästa arbetsplats när årets vinnare korades av Great Place to Work Institute.

– Vi är oerhört stolta över att vara med på den här prestigefyllda listan, säger Bengt Johansson, vd, Forsen. Det betyder att vi har en unik arbetsplatskultur, att våra medarbetare trivs och att vår HR-strategi är helt rätt. Vi har 50% kvinnor i både styrelse och ledningsgrupp vilket tydligt visar på en av våra framgångsfaktorer – mångfald. Olika människor med olika värderingar, synsätt och sätt att lösa problem.

– I en högkonjunktur och en bransch där personalomsättningen är hög, kommer utmärkelsen bidra till att både behålla och attrahera nya medarbetare, säger Caroline Redare, HR-chef. Vi har tre heltidsanställda HR-specialister på 170 medarbetare. Det lönar sig.

Det är tredje året Forsen deltar i rankingen av Sveriges bästa arbetsplatser, som det internationella organisationsutvecklingsföretaget Great Place to Work Institute genomför. Forsen gick in på plats 11 (plats 12, 2016) i kategorin medelstora företag. Totalt listas 54 organisationer som Sveriges Bästa Arbetsplatser 2017. http://sverigesbastaarbetsplatser.nu/

För mer information, kontakta:
Caroline Redare, HR-chef, Forsen: 070-771 27 44
Cajsa Lindgårdh, marknadsansvarig, Forsen: 0734-39 26 22

Relaterade länkar

Ämnen


Forsen är ett projektledningsföretag. Vi leder effektiva och hållbara byggprojekt för både privata och offentliga kunder. Vi är ett stolt Great Place To Work (GPTW).

Läs mer på www.forsenprojekt.se

Presskontakt

Cajsa Lindgårdh

Cajsa Lindgårdh

Presskontakt Kommunikationschef +46 734 39 26 22

Relaterade nyheter