Gå direkt till innehåll
Bild och illustration: LINK Arkitektur
Bild och illustration: LINK Arkitektur

Pressmeddelande -

Forsen får ledande roll i projekteringen av Umeås nya brandstation

Forsen är stolta över förtroendet i uppdraget att projekteringsleda den nya brandstationen i Umeå. Uppdragsgivare är Umeå kommun.

För att förbättra insatstiderna och möta samhällets behov byggs nu en ny brandstation i Umeå. Byggnaden kommer att ligga på Tomtebo strand i den nordöstra delen av staden. Projektet omfattar uppförande av en ny brandstationsbyggnad om totalt nästan 4000 kvadratmeter.

– Vi är mycket stolta över att kunna genomföra detta projekt åt Umeå Kommun. Vi ser fram emot att samarbeta med alla inblandade parter för att säkerställa att brandstationen möter och överträffar samhällets behov och förväntningar säger Hanna Sander, affärenhetschef på Forsen


Ämnen

Kategorier

Regioner


Forsen är ett byggprojektledningsföretag med flera kontor från Luleå i norr till Malmö i söder. Våra 200 medarbetare leder byggprojekt för både privata och offentliga kunder. Vi har kompetens inom bostad, kommersiella fastigheter, anläggning, samhällsfastigheter och industri. Forsen är certifierat som en utmärkt arbetsplats enligt Great Place to Work Intitute (GPTW).

Läs mer på www.forsen.com

Kontakter

Jeanette Andersson

Jeanette Andersson

Presskontakt Kommunikationschef +46 76-14 22 498