Gå direkt till innehåll
Jörgen Hultmark, Forsens affärsenhetschef för region East Sweden.
Jörgen Hultmark, Forsens affärsenhetschef för region East Sweden.

Pressmeddelande -

​Forsen har anställt Jörgen Hultmark som chef för region East Sweden

Forsen nya affärsenhetschef för East Sweden är på plats. Jörgen Hultmark, boende i Finspång, kommer närmast från NCC där han tidigare varit avdelningschef i Östergötland.

– Vi kunde inte ha fått en bättre affärsenhetschef, säger Bengt Johansson, vd, Forsen. Jörgen har en gedigen förankring på den här marknaden och varit med från början i näringslivets satsning för den regionala utvecklingen ”East Sweden”.

Forsen har tidigare meddelat att man etablerar ett nytt affärsområde i Östergötland som en del av den långsiktiga strategin för tillväxt och expansion. I och med rekryteringen av Jörgen Hultmark tar nu satsningen fart på allvar.

– East Sweden är en av Sveriges mest spännande tillväxtregioner. 2017 tas bland annat det första spadtaget i Ostlänksarbetet, Sveriges genom tiderna största infrastrukturprojekt, vilket kommer ge regionens företag fantastiska tillväxtchanser. Att Forsen etablerar sig här bevisar vår regions attraktivitet för företag som ligger i framkant inom sin nisch. Vi hälsar dem varmt välkomna hit! säger Johanna Palmér, VD Östsvenska Handelskammaren.

Joakim Sternander, tidigare affärschef NCC Östergötland, är också på plats och fler kommer att rekryteras efter hand.

East Sweden omfattar Nyköping, Norrköping, Linköping och Jönköping med omnejd. 

Kontaktpersoner
Jörgen Hultmark, affärsenhetschef East Sweden, Forsen: 070-602 19 62
Cajsa Lindgårdh, marknadsansvarig, Forsen: 0734-39 26 22 

Foto: Forsen

Ämnen

Taggar


Forsen är ett projektledningsföretag. Vi leder effektiva och hållbara byggprojekt för både privata och offentliga kunder. Vi arbetar med traditionell bygg- och projektledning och är även specialister på CM (Construction Management). 

Läs mer på www.forsenprojekt.se

Presskontakt

Cajsa Lindgårdh

Cajsa Lindgårdh

Presskontakt Kommunikationschef +46 734 39 26 22

Relaterat material

Relaterade nyheter