Gå direkt till innehåll
Joakim Sternander
Joakim Sternander

Pressmeddelande -

Forsen öppnar kontor och anställer i Norrköping

Forsen har i dagarna öppnat ett nytt kontor i Norrköping med sex anställda. Och man har redan inlett den lokala rekryteringen.

– Det här är ett led i vår satsning på region East, som växer så det knakar. Vi har sedan tidigare kontor i Linköping och vår ambition är att bli 20-talet medarbetare i Östergötland, säger Joakim Sternander, projektledare på Forsen.

East Sweden, som Handelskammaren har döpt regionen till, växer kraftigt och närmar sig både Södermanland och Stockholmsregionen. Och redan när Forsen öppnade kontor i Linköping för ett år sedan var målet att även finnas i Norrköping.

– Vi vill vara en del av den här tillväxtregionen. Och för oss är det också viktigt att kunna erbjuda både kunder och medarbetare en lokal närvaro. Flera av de som arbetar på vårt kontor i Linköping är dessutom bosatta här och vi har redan börjat rekrytera på orten, säger Joakim Sternander.

Forsen i Norrköping erbjuder traditionell bygg- och projektledning, CM (Construction Management) och även samverkansentreprenader inom Forsen Samverkan.

– Vi är oerhört glada att Forsen nu etablerar sig i Norrköping. Deras koncept och nytänk med sin professionella organisation och erfarenhet är en viktig framgångsfaktor i den enorma tillväxtmarknad vi befinner oss i. Forsen kommer med sin närvaro utan tvekan att bidra till att stärka Norrköpingsvarumärke och vara en del i vår framtida utveckling, säger Pontus Lindblom, näringslivsdirektör på Norrköpings kommun.

Kontaktpersoner
Joakim Sternander, projektledare, Forsen: 073-447 21 10
Pontus Lindblom, näringslivsdirektör, Norrköpings kommun: 011-15 12 74

Ämnen


Forsen är ett projektledningsföretag med ca. 170 medarbetare på sju kontor i Sverige. Vi leder effektiva och hållbara byggprojekt för både privata och offentliga kunder. Vi är specialister på traditionell projektledning, CM och Samverkan och har kompetens inom bostad, hus och anläggning.

Läs mer på www.forsenprojekt.se

Presskontakt

Cajsa Lindgårdh

Cajsa Lindgårdh

Presskontakt Kommunikationschef +46 734 39 26 22

Relaterade nyheter