Gå direkt till innehåll
Forsen Projekt rekryterar marknadsansvarig

Pressmeddelande -

Forsen Projekt rekryterar marknadsansvarig

Forsen Projekt rekryterar marknadsansvarig

Den 28 april började Cajsa Lindgårdh som marknadsansvarig på Forsen Projekt. Rekryteringen är en del av satsningen på expansion, marknadsföring och försäljning.

Cajsa har en bakgrund främst inom fastighet och IT. Hon kommer närmast från Jernhusen AB där hon i sin senaste roll ansvarat för marknadsföringen av Stockholms Centralstation.

- Jag känner till Forsen väl, säger Cajsa, eftersom de har varit Jernhusens samarbetspartner för ombyggnationen och moderniseringen av Stockholms Centralstation. Det ska bli oerhört givande att jobba med så kompetenta människor och ett företag med en tydlig vision.

Cajsa har en bred erfarenhet inom hela kommunikationsspektret vilket kommer väl till pass då Forsen vill satsa mer inom alla discipliner.

- Det här är ett drömjobb för någon som gillar att jobba brett, vilket jag gör. Här får jag möjlighet att arbeta med allt från internkommunikation till PR med en hel del intressanta utmaningar och möjligheter. Jag vet vart vi ska, och jag ska hjälpa till att ta oss dit, avslutar Cajsa.

Rekryteringen av Cajsa Lindgårdh är helt i linje med den planerade expansionen där Forsen redan i år rekryterat närmare femton personer. Som ett led i den offensiva rekryteringen har Forsen även lanserat en helt ny karriär- och rekryteringsportal, för att på ett attraktivt och effektivt sätt kunna kommunicera med kandidatmarknaden: http://karriar.forsenprojekt.se


Ämnen


Forsen är ett oberoende projektledningsföretag med mångårig erfarenhet av stora byggprojekt. Vi har bred kunskap om bästa sättet att genomföra projekt och vi arbetar både med Construction Management (CM), där vi är ledande i Sverige, och med traditionell bygg- och projektledning. Vår vision är att vara Sveriges ledande oberoende projekt- och byggledningsföretag. Vi kommer att nå detta mål genom att leda effektiva och hållbara byggprojekt för både privata och offentliga kunder.

Projektet styr genomförandeform, vi styr projektet!

Presskontakt

Cajsa Lindgårdh

Cajsa Lindgårdh

Presskontakt Kommunikationschef +46 734 39 26 22

Relaterade nyheter