Gå direkt till innehåll
Forsen Projekt rekryterar ny affärsenhetschef

Pressmeddelande -

Forsen Projekt rekryterar ny affärsenhetschef

Den 15 mars börjar My Svedlund som ny Affärsenhetschef på Forsen Projekt. Rekryteringen av My Svedlund är helt i linje med den planerade expansionen där Forsen under de senaste två månaderna rekryterat tio nya medarbetare till huvudkontoret i Stockholm.

My, som arbetat på Forsen tidigare, kommer nu närmast från en tjänst på fastighetsbolaget Arlandastad Holding, en av de tre parter som utvecklar området Airport City Stockholm. Där har hon ansvarat för bolagets projektverksamhet.

– När jag nu återvänder till Forsen är det för att jag får möjlighet att följa och driva projekt genom hela processen. Mina nya erfarenheter från tidiga skeden och fastighetsutveckling kompletterar den praktiska projektledarerfarenhet jag har sedan tidigare. Jag ser även fram emot att som Affärsenhetschef aktivt få vara med och driva Forsens utveckling, säger My.

Det är både juniora och mer seniora Projekt- och Produktionsledare som har anställts den senaste tiden och planen är att rekrytera minst det dubbla till under året. Även i Öresundsregionen ser man en ökad efterfrågan och är där mitt i pågående rekryteringsuppdrag.

Som ett led i den offensiva rekryteringen har Forsen även lanserat en helt ny karriär- och rekryteringsportal, för att på ett attraktivt och effektivt sätt kunna kommunicera med kandidatmarknaden: http://karriar.forsenprojekt.se





Relaterade länkar

Ämnen


Forsen är ett oberoende projektledningsföretag med mångårig erfarenhet av stora byggprojekt. Vi har bred kunskap om bästa sättet att genomföra projekt och vi arbetar både med Construction Management (CM), där vi är ledande i Sverige, och med traditionell bygg- och projektledning. Vår vision är att vara Sveriges ledande oberoende projekt- och byggledningsföretag. Vi kommer att nå detta mål genom att leda effektiva och hållbara byggprojekt för både privata och offentliga kunder.

Projektet styr genomförandeform, vi styr projektet!

Kontakter

Jeanette Andersson

Jeanette Andersson

Presskontakt Kommunikationschef +46 76-14 22 498

Relaterat innehåll