Gå direkt till innehåll
​Forsen rekryterar rekordmånga under årets första månader

Pressmeddelande -

​Forsen rekryterar rekordmånga under årets första månader

Under första kvartalet kommer 14 nya medarbetare att ha börjat på Forsen. Fokus ligger på projektledning men även exempelvis installationsledare, projektekonomer och en arbetsmiljöledare har rekryterats.

– Konkurrensen är stenhård, men vi lyckas med vår rekrytering mycket på grund av vårt väl utarbetade Talent Management-program, våra spännande projekt och att vi har en rekryteringsansvarig in-house. Som grädde på moset är vi Sveriges åttonde bästa arbetsplats enligt Great Place To Work och det är en viktig kvalitetsstämpel, säger Forsens vd Bengt Johansson.

Här är några av våra nya medarbetare och de återfinns på flera orter i Sverige. 

Helsingborg
Olof Martell, Projektledare. Väg- och vatteningenjör från Lunds tekniska högskola som i sin senaste tjänst arbetade som byggnadsinspektör vid Ängelholms kommun och som även har drivit egen konsultfirma.

Malmö
Thomas Håkansson, Projektledare. Thomas har en bakgrund från roller som fastighetsförvaltare samt projektledare i olika kommuner, hos fastighetsägare samt entreprenörer och blir ett bra tillskott i Malmöteamet.

Stockholm
Kenneth Jostner, Produktionsledare. Kenneth kommer senast från Skanska och har under flera år haft en egen byggfirma i Sverige och utomlands, främst i Thailand.

Fredrik Holgersson, Projektledare. Fredrik kommer senast från NIRAS där han har jobbat som biträdande projektledare och byggledare.

Behiya Aslan, Projektekonom. Ekonom från Stockholms universitet som tidigare bl a arbetat på Strabag och då med projekt Täby centrum. Eftersom Behiya kan syrianska så adderar hon ännu ett nytt språk till Forsen, som nu hanterar 20 olika språk.

Jyrki Virolainen, Projektledare. Jyrki kommer senast från egen verksamhet med bred erfarenhet av projekt-, projektering- och produktionsledning, bland annat från nya galoppbanan i Bro.

Michael Engelberg, Arbetsmiljöledare. Michael har sedan 2007 drivit eget företag där han har haft roller som risk manager och säkerhetschef bl a i Kista Galleria.

Henrik Falkenstrand, Projekteringsledare. Henrik kommer tidigare från en roll som senior projektör (EL) på ÅF och har arbetat med flera sjukhusprojekt bl a med Forsen på SÖS.

Anna-Carin Nordanberg, Projektekonom/Kvalitetsansvarig. Anna-Carin förstärker Forsens team av projektekonomer samt tar också en intern roll som ansvarig för Forsens kvalitetssystem. Tidigare har Anna-Carin arbetat på Ericsson som controller för olika produktutvecklingsprojekt och före det som VVS ingenjör.

Anders Edwall, Affärsenhetschef Bostad. Som tidigare skrivits om börjar Anders Edwall på Forsen i en roll som Affärsenhetschef för Bostad. Anders kommer tidigare från JM Entreprenad i en roll som chef för verksamhetsutvecklingen.

Uppsala
Monica Rosgårdh, Projektledare. Monica kommer tidigare från en roll som projektledare på Byggstyrning i Norden AB och har en lång erfarenhet i byggbranschen från bl a Siab och som byggnadsinspektör i Uppsala Kommun. 


Kontaktpersoner
Caroline Redare, HR-chef,Forsen: 0707-71 27 44
Cajsa Lindgårdh, marknadsansvarig, Forsen: 0734-39 26 22 

Ämnen

Kategorier


Forsen är ett projektledningsföretag. Vi leder effektiva och hållbara byggprojekt för både privata och offentliga kunder. Vi arbetar med traditionell bygg- och projektledning och är även specialister på CM (Construction Management). 

Läs mer på www.forsenprojekt.se

Kontakter

Jeanette Andersson

Jeanette Andersson

Presskontakt Kommunikationschef +46 76-14 22 498

Relaterat innehåll