Gå direkt till innehåll
Kristofer Ehrenborg är ny gruppchef på Forsens kontor i Göteborg.
Kristofer Ehrenborg är ny gruppchef på Forsens kontor i Göteborg.

Pressmeddelande -

Forsen stärker upp chefsledet i Göteborg

Forsen har utsett Kristofer Ehrenborg till ny gruppchef på Forsen i Göteborg.
 Det känns häftigt att få förtroendet och bli gruppchef. Jag ser fram emot att få en större roll i Göteborgskontorets fortsatta expansion och utveckling och jag är övertygad om att allt fler inom kort kommer att få upp ögonen för oss och våra duktiga projektledare, säger Kristofer.

Kristofer har jobbat som projektledare på Forsen i cirka tre år om man räknar med tiden som han tog med sig vid uppköpet av Projektgaranti. I sin roll som projektledare inom hus har Kristofer haft många uppdrag som byggledare, besiktningsman och KA. Innan sin tid på Forsen jobbade han som projektledare/byggledare på Cowi och tidigare som produktionsledare på Skanska.

– Kristofer har med sina personliga egenskaper, kompetens och arbetslivserfarenhet alla förutsättningar för att axla gruppchefsrollen hos oss och det kommer göra att vi når nya höjder i Göteborg, säger Mohamed Kiswani, affärsenhetschef på Forsen.

Kristofer kommer att tillträda sin nya roll den 1 juli.

Ämnen


Forsen är ett byggprojektledningsföretag med kontor på fem orter i Sverige. Våra 200 medarbetare leder byggprojekt för både privata och offentliga kunder. Vi har kompetens inom bostad, hus och anläggning. Forsen är certifierat som en utmärkt arbetsplats enligt Great Place to Work Intitute (GPTW).

Läs mer på www.forsen.com

Kontakter

Jeanette Andersson

Jeanette Andersson

Presskontakt Kommunikationschef +46 76-14 22 498