Gå direkt till innehåll
Roger Lindqvist, affärsenhetschef Forsen
Roger Lindqvist, affärsenhetschef Forsen

Pressmeddelande -

Forsen vinner nationellt ramavtal med Statens fastighetsverk

Forsen har vunnit ett betydande ramavtal åt Statens fastighetsverk. Detta ramavtal omfattar ombyggnad och tekniklösningar av byggnader med högt kulturhistoriskt värde. Ramavtalet löper på under maximalt 4 år och kommer att sträcka sig över hela landet.

Vårt uppdrag i ramavtalet inkluderar att bistå Statens Fastighetsverk i en rad ombyggnadsprojekt, som har en kulturhistoriskt värdefull miljö, tex statliga byggnadsminnen, enskilda byggnadsminnen, kyrkor, fornminnen och andra kulturhistoriska byggnader och kulturmiljöer inom hela Sverige.

Forsen kommer att bistå i hela byggprocessen med i huvudsak projekteringsledning, projektledning och byggledning.

- Vi är mycket stolta och glada över att ha fått förtroendet av Statens fastighetsverk. De står inför stora betydande investeringar där vi med våra expertkunskaper inom ombyggnation av byggnader med högt kulturhistoriskt värde kommer att kunna bidra säger Roger Lindqvist affärsenhetschef Forsen

    Ramavtalet är planerat att träda i kraft i november 2023 och kommer gälla under en tvåårsperiod med möjlighet till två års förlängning. Forsen har tecknat avtal i 13 av 21 län, rangordnat 1:a i 7 län, 2:a i 5 län, 3:a i 1 län. Ramavtalets takvolym är 50 MSEK.

    Ämnen

    Kategorier


    Forsen är ett byggprojektledningsföretag med flera kontor från Luleå i norr till Malmö i söder. Våra 200 medarbetare leder byggprojekt för både privata och offentliga kunder. Vi har kompetens inom bostad, kommersiella fastigheter, anläggning, samhällsfastigheter och industri. Forsen är certifierat som en utmärkt arbetsplats enligt Great Place to Work Intitute (GPTW).

    Läs mer på www.forsen.com

    Kontakter

    Jeanette Andersson

    Jeanette Andersson

    Presskontakt Kommunikationschef +46 76-14 22 498