Gå direkt till innehåll
Annika Selin, vd Forsen
Annika Selin, vd Forsen

Pressmeddelande -

Forsen vinner stort nationellt ramavtal med Kriminalvården

Forsen är stolta att meddela att vi nyligen har erhållit ett betydande nationellt ramavtal med Kriminalvården. Detta ramavtal omfattar en mångfald av uppdrag inom områdena projektstöd, arkitektstöd samt fastighets- och hyresgästrådgivning, som kommer att sträcka sig över hela landet, från norr till söder.

Vårt engagemang i ramavtalet inkluderar att bistå Kriminalvården i en rad projekt, oavsett storlek eller komplexitet. Vi kommer att agera i allt från omfattande ny- om och tillbyggnadsprojekt till flytt och avetableringsuppdrag, samt projekt inom kontors- och anstaltsmiljöer.

  • Kriminalvården står inför betydande investeringar, och Forsen är här för att spela en central roll. Med våra expertkunskaper och djupgående lokalkännedom kommer vi att aktivt bidra till en positiv och hållbar samhällsutveckling säger Annika Selin vd på Forsen.

  • Kriminalvården är en ny kund för oss på Forsen, vilket känns spännande och vi ser fram emot ett givande samarbete med Kriminalvården säger Erik Lindholm regionchef Forsen.

Ramavtalet har trätt i kraft och kommer att gälla över hela landet, från norr till söder, under en treårsperiod med möjlighet till ett års förlängning.

Ämnen

Kategorier


Forsen är ett byggprojektledningsföretag med flera kontor från Kiruna i norr till Malmö i söder. Våra 200 medarbetare leder byggprojekt för både privata och offentliga kunder. Vi har kompetens inom bostad, kommersiella fastigheter, anläggning, samhällsfastigheter och industri. Forsen är certifierat som en utmärkt arbetsplats enligt Great Place to Work Intitute (GPTW).

Läs mer på www.forsen.com

Kontakter

Jeanette Andersson

Jeanette Andersson

Presskontakt Kommunikationschef +46 76-14 22 498