Gå direkt till innehåll
FORSENS KONTOR I MALMÖ REKRYTERAR TVÅ NYA PROJEKTLEDARE

Pressmeddelande -

FORSENS KONTOR I MALMÖ REKRYTERAR TVÅ NYA PROJEKTLEDARE

Forsens kontor i Malmö rekryterar två nya projektledare

Den 5 maj börjar Per-Olof Karlström arbeta som Projektledare på Forsens kontor i Malmö. Per-Olof kommer närmast från ÅF i Malmö. Där har han arbetat som projektledare sedan 2008. Per-Olof är utbildad arkitekt i Lund och har sedan 90-talet jobbat med projektledning.

En vecka senare tillträder Dorota Kijewska, även hon som Projektledare. Dorota kommer närmast från C4 Teknik, Kristianstad Kommun, där hon arbetat som projektledare/CAD-samordnare. I botten har Dorota en utbildning från Chalmers/LundsTekniska Högskola som civilingenjör.

-  Vi är mycket glada för dessa två rekryteringar, säger Anders Brieditis, Affärsenhetschef Malmö. Vi har under en tid sett en positiv utveckling av marknaden och Forsen har flera stora pågående och kommande projekt i Öresundsregionen.

Rekryteringarna är helt i linje med Forsens planerade expansion, där man hittills i år rekryterat 13 nya medarbetare, varav merparten till huvudkontoret i Stockholm.

Det är både juniora och mer seniora Projekt- och Produktionsledare som har anställts den senaste tiden och planen är att rekrytera ytterligare ca tio personer.

Som ett led i den offensiva rekryteringen har Forsen även nyligen lanserat en helt ny karriär- och rekryteringsportal, för att på ett attraktivt och effektivt sätt kunna kommunicera med kandidatmarknaden: http://karriar.forsenprojekt.se/


Ämnen

Regions


Forsen är ett oberoende projektledningsföretag med mångårig erfarenhet av stora byggprojekt. Vi har bred kunskap om bästa sättet att genomföra projekt och vi arbetar både med Construction Management (CM), där vi är ledande i Sverige, och med traditionell bygg- och projektledning. Vår vision är att vara Sveriges ledande oberoende projekt- och byggledningsföretag. Vi kommer att nå detta mål genom att leda effektiva och hållbara byggprojekt för både privata och offentliga kunder.

Projektet styr genomförandeform, vi styr projektet!

Presskontakt

Cajsa Lindgårdh

Cajsa Lindgårdh

Presskontakt Kommunikationschef +46 734 39 26 22

Relaterat material

Relaterade nyheter