Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Kajsa Hessel ny VD för Projektgaranti

Under april månad tillträder Kajsa Hessel som ny VD för Projektgaranti AB. Kajsa har en gedigen erfarenhet inom management, försäljning och affärsutveckling, senast som Commercial Director på Kerber och dessförinnan som Sverigechef för Thomson Reuters Professional. Hon är beteendevetare och har bakgrund i ledande befattningar inom media/IT-, PR- och rekryteringsbranschen.

Kajsa efterträder Helen Olausson som går vidare till en position som VD på EkoNord Invest AB, ett riskkapitalbolag inom de gröna näringarna med säte i Jämtland. Helen kommer även fortsatt arbeta med projektutveckling från det egna bolaget AB Jämtsol.

“Det har varit en fantastiskt lärorik och givande tid och Projektgaranti står nu väl rustat inför framtida utmaningar, säger Helen Olausson. Det här är en bransch med stort expansionstryck och efterfrågan på kompetent och handfast projektledning bara ökar.”

“Det ska bli oerhört spännande att få vara med på Projektgarantis resa, jag ser verkligen fram emot att få arbeta i ett oberoende konsultbolag med så många fina projektinsatser bakom sig, säger Kajsa Hessel. I detta tydliga tillväxtskede hoppas jag kunna bidra med min kommersiella kompetens och min passion för att bygga högpresterande team. Ambitionen är självklart att vi ska bli det naturliga förstahandsvalet i alla sorters byggprojekt.”

För mer information:

Kajsa Hessel, VD, kajsa.hessel@projektgaranti.se, tfn 08-626 66 23

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


PROJEKTGARANTI är ett oberoende konsultbolag inom bygg- och fastighetsbranschen. Vi skapar kundvärde genom vår långa erfarenhet av att driva byggprojekt, från idé till förvaltning. Våra kunder finns idag inom både offentlig och privat verksamhet, vi är en stolt partner till många av Sveriges fastighetsbolag, byggbolag, bostadsbolag, kommuner och skolor. Läs mer på www.projektgaranti.se.

Kontakter

Jeanette Andersson

Jeanette Andersson

Presskontakt Kommunikationschef +46 76-14 22 498