Gå direkt till innehåll
Mats Ranäng är ny gruppchef på Forsen i Göteborg
Mats Ranäng är ny gruppchef på Forsen i Göteborg

Pressmeddelande -

Mats Ranäng stärker upp chefsledet i Göteborg

Forsen i Göteborg fortsätter att växa och i takt med det behöver även chefsledet att stärkas upp. Mats Ranäng har därför utsetts till ny gruppchef.

- Det ska bli roligt att få bidra ytterligare till Forsens starka utveckling på Göteborgsmarknaden. Det är en mycket kompetent grupp som jag med min mångåriga erfarenhet från branschen hoppas kunna göra ännu starkare, säger Mats.

Mats har arbetat som projektledare på Forsen sedan augusti och kommer senast från en roll som vd på Skeppsviken Bygg i Göteborg AB och innan dess var han vd och ägare till PO Hansson Bygg AB.

- Forsen i Göteborg har växt mycket det senaste året men vi är bara i början av en lång resa. Mats har en mycket bred arbetslivserfarenhet och kommer med sina personliga egenskaper och kompetenser att bidra till att Forsen utvecklas ännu mer, säger Mohamed Kiswani, affärsenhetschef på Forsen i Göteborg.

Mats kommer att tillträda sin nya roll den 1 november. 

Ämnen

Regioner


Forsen är ett byggprojektledningsföretag med kontor på fem orter i Sverige. Våra 200 medarbetare leder byggprojekt för både privata och offentliga kunder. Vi har kompetens inom bostad, hus och anläggning. Forsen är certifierat som en utmärkt arbetsplats enligt Great Place to Work Intitute (GPTW).

Läs mer på www.forsen.com

Presskontakt

Cajsa Lindgårdh

Cajsa Lindgårdh

Presskontakt Kommunikationschef +46 734 39 26 22

Relaterat material

Relaterade nyheter