Gå direkt till innehåll
​Ny styrelseordförande för Forsen Projekt AB

Pressmeddelande -

​Ny styrelseordförande för Forsen Projekt AB

Den 9 juni tillträdde Katarina Mellström som ny styrelseordförande för Forsen Projekt AB.

Katarina har en gedigen erfarenhet från ledande befattningar inom framförallt tjänstesektorn i IT- och telekombranschen. Hon har mångårig erfarenhet av att leda stora, globala organisationer där integration och försäljning varit ledord. Katarina har även haft styrelseuppdrag för bland annat bolag inom Mandatorkoncernen, Ericsson och Gunnebo.

– Jag lockas av att jobba med ett företag med en stark värdegrund och en bra företagskultur. Jag ser fram emot att vara med och vidareutveckla morgondagens samhällsbyggare, säger Katarina Mellström.

Katrina sitter också i Advisory Board för Stockholms Universitets Företagsekonomiska institution som näringslivsrepresentant och blev 2007 vald till Sveriges mäktigaste kvinna inom IT och Telekom av Veckans Affärer.

– Vi ser verkligen fram emot att få ta del av Katarinas erfarenhet och kunskap inom affärsrådgivning, strategi och ledarskapsstöd och jag hälsar henne välkommen till Forsen, säger Bengt Johansson, vd för Forsen.

********************

Kontaktpersoner
Bengt Johansson, vd, Forsen: 070-497 89 00
Cajsa Lindgårdh, marknadsansvarig, Forsen: 0734-39 26 22

Relaterade länkar

Ämnen

Regioner


Forsen Projekt är ett projektledningsföretag. I december 2014 gick vi samman med Bygg-Fast. Vi leder effektiva och hållbara byggprojekt för både privata och offentliga kunder. Vi arbetar både med Construction Management (CM) och med traditionell bygg- och projektledning.

Läs mer på www.forsenprojekt.se

Kontakter

Jeanette Andersson

Jeanette Andersson

Presskontakt Kommunikationschef +46 76-14 22 498