Följ Forsen

Forsen stärker upp chefsledet på anläggningssidan

Nyhet   •   Okt 24, 2018 13:37 CEST

Lena Rasmusson, ny gruppchef på Forsen. (Foto: Per Myrehed)

Forsen har anställt Lena Rasmusson som ny gruppchef på Forsen Anläggning.
– Jag valde att tacka ja till Forsen, för här sätter vi medarbetarna överst, bokstavligen. Både i organisationsplanen och i verkligheten. J
ag brinner för mitt team och kollegorna runtomkring. Det är viktigt att man har roligt. Då gör man ett bra jobb, och det märker kunderna.

Lena kommer närmast från NCC där hon jobbade som projektchef, Infra och dessförinnan var hon beställare på Täby kommun. Lena har en lång erfarenhet inom infrastrukturprojekt och har bland annat jobbat med trafikplats Häggvik, förbifart Stockholm. Innan dess som beställare för tunnel och cirkulationer i två plan för Täby centrum.

– Lena kommer att stärka vårt ledarskap, vårt arbetsgivarvarumärke och väl bidra till våra värderingar. Hon har varit engagerad i mångfaldsarbetet på NCC och även skapat två kvinnliga nätverk, bland annat ”Tjejer i produktion”, för kvinnor på Infra, Stockholm. Utöver det jobbar hon med hemlösa på fritiden. Vi är mycket glada att hon valde Forsen, säger Bengt Johansson, vd.

Lena Rasmusson började i september 2018. 

Kontakt
Lena Rasmusson, projektledare och gruppchef, Forsen, 076-521 54 61
Cajsa Lindgårdh, kommunikationschef, Forsen, 0734-39 26 22

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.