Följ Forsen

Åsa Söderström Winberg ny styrelseordförande för Forsen

Pressmeddelande   •   Sep 02, 2019 12:58 CEST

Åsa Söderström Winberg, Forsens nya styrelseordförande

Forsen utsåg vid bolagsstämman 20 augusti 2019 Åsa Söderström Winberg till ny styrelseordförande. Hon har en lång erfarenhet av styrelsearbete och av flera företag inom samhällsbyggnadssektorn.

– Jag ser med spänning fram emot att jobba med Forsen. Bolaget är välskött med duktiga medarbetare och har alla de rätta förutsättningarna för en fortsatt stark tillväxt.

Åsa Söderström Winberg har bred erfarenhet av ledande befattningar i samhällsbyggnadssektorn, bl.a. som vd SWECO Theorells och Ballast Väst samt informationschef NCC Bygg och är idag verksam som styrelseledamot.

För närvarande är hon ordförande i Delete OY och Scanmast samt ledamot i Vattenfall, Balco Group, Fibo AS, OEM International och Nordic Home Improvement.

Vid bolagsstämman invaldes samtidigt Torbjörn Torell, tidigare bl.a. vd i Scandiakonsult, Åke Larson Byggare och Bravida, samt Per Granath och Anders Törnsten från Broviken, Forsens nya majoritetsägare.

Jan Ahlinder och Håkan Undin, Forsens verksamma grundare, kvarstår som styrelseledamöter.

– Jag kommer att ha ett mycket gott stöd i vårt långsiktiga strategiarbete, säger Forsens vd Bengt Johansson. Med fyra nya ledamöter i styrelsen och med Åsa Söderström Winberg vid rodret får jag bästa möjliga förutsättningar att vidareutveckla bolaget.

Kontaktpersoner
Åsa Söderström Winberg: 070-696 22 30
Bengt Johansson, vd, Forsen: 070-497 89 00
Cajsa Lindgårdh, kommunikationschef, Forsen: 0734-39 26 22

Forsen är ett byggprojektledningsföretag med kontor på fem orter i Sverige. Våra 200 medarbetare leder byggprojekt för både privata och offentliga kunder. Vi har kompetens inom bostad, hus och anläggning. Forsen är certifierat som en utmärkt arbetsplats enligt Great Place to Work Intitute (GPTW).

Läs mer på www.forsen.com

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.